仲有冇人有玩召喚王MOZ?

1002 回覆
9 Like 0 Dislike

樓主有無興趣要晒佢?我兩星期前執屋拎返晒出黎

想放幾舊水

For sure
https://t.me/kennerbob
屌果陣出乜撚米哥羅篇收自己皮真係on9

樓主有無興趣要晒佢?我兩星期前執屋拎返晒出黎

想放幾舊水

但有咩卡先,係fb group擺出黎賣lo
仲有幾副係屋企
記得果陣好on9
老母屌我買埋d垃圾同埋唔執屋
然後我把幾火全部扔撚哂
而家好後悔
我收卡,但要閃的,留contact

小丑
已經all屬性
仲要隻隻獸d能力都屈到high high

屈到Hi Hi 自

一套無屬齊卡既小丑基本上可以橫掃舊篇
果陣我都儲唔齊 如果唔係我都玩左
當年我用自組龍女deck 影忍軍deck 同貝龍deck多

同篇既毒毒連都好屈 喪扣人地積分 扣到對手無哂癮

太強勢 根本就橫掃所有編

小丑
已經all屬性
仲要隻隻獸d能力都屈到high high

屈到Hi Hi 自

平衡問題
以前同班fd玩都剩係玩莫哥拿格里夫
唔會玩新篇

米多羅之後果篇先係最垃圾 出埋啲F 咭同占星術咭, 攪到玩法勁複雜
我玩到米多羅就冇再玩lu
仲有幾副係屋企

果陣開始玩遊戲王,掉淨d deck
而家仲有人玩,先慢慢睇番當年唔識砌deck
又要比錢收過d卡
好蠢
仲有幾副係屋企

巴打有冇興趣放盤
出黎做野 搵到錢之後 想補足一下童年回憶
收返齊一套黎收藏

太強勢 根本就橫掃所有編

search返原來係尼奧c篇總之就係橙色背面果代
果張咩F卡長期放置係場
根本其他篇無可能完成到組合咁濟
MOZ 遊戲王都有玩,後者遊戲性好太多,MOZ 依家回想返直係太小學雞
MOZ 遊戲王都有玩,後者遊戲性好太多,MOZ 依家回想返直係太小學雞

所以遊戲王出到呢家都仲有大把人玩
Moz 興左大約三年就自我收皮,想當年興到有大型比賽,真係好痴線

Moz 興左大約三年就自我收皮,想當年興到有大型比賽,真係好痴線

係Coco推得成功嘅,不過之後新章唔平衡搞衰左。

隻隻卡game 一樣有平衡問題
但起碼遊戲王會ban卡
MOZ真係彩你都有味

格里夫睇手神
莫哥拿最平衡
宇宙小丑唔講
米多係鳥操搞到隻game死左

尼奧斯將惟一張s鎖擺係超珍貴去掠水,痴線

格里夫睇手神
莫哥拿最平衡
宇宙小丑唔講
米多係鳥操搞到隻game死左

尼奧斯將惟一張s鎖擺係超珍貴去掠水,痴線

所以巴打
我目標係儲齊1套格里夫同莫哥拿
但有d卡我都知依家有錢都未必買得返
我想要赤龍 有冇巴打有
我想要赤龍 有冇巴打有

我好似有,今晚番去揾俾你

屈到Hi Hi 自

毒毒連係小丑面前都係垃圾
記得個時去比賽10個有9個都係用小丑

不過我覺得召喚王優勝之處係用中文
個時好似冇咩卡game係用中文
好易明

屈到Hi Hi 自

好易明

岩岩先係facebook group見到有人放3套宇宙卡組
毒毒連 小丑 字嶽組 加埋 放2k
原來依家都仲係有價有市

好易明

岩岩先係facebook group見到有人放3套宇宙卡組
毒毒連 小丑 字嶽組 加埋 放2k
原來依家都仲係有價有市

痴撚線 咁撚貴會唔會有市呀
早幾年執屋掉晒幾百張
只留番原本砌好晒一個deck既牌

最屈一定係貝20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞