仲有冇人有玩召喚王MOZ?

1002 回覆
9 Like 0 Dislike
童年回憶
好鍾意用毒毒連組合 果陣我仲加埋成堆10能力值去組閃光颱風同颱風組合
字嶽組勁得太過份

好用到

同期的面具族都好勁,瘋狂出龍組。

其實由宇宙篇開始太多系列真係太屈機,搞到全世界都係一式一樣用差唔多既deck

無左以前格里夫同莫多拿個種多樣性,應該係moz其中一個玩完既原因
字嶽組勁得太過份

好用到

同期的面具族都好勁,瘋狂出龍組。

其實由宇宙篇開始太多系列真係太屈機,搞到全世界都係一式一樣用差唔多既deck

無左以前格里夫同莫多拿個種多樣性,應該係moz其中一個玩完既原因

日本出得柒,d野出得太勁無計
有冇巴打會約出黎玩
我想要赤龍 有冇巴打有

我好似有,今晚番去揾俾你

你要邊張 原來格里夫同米多羅都有赤龍

樓主睇下岩唔岩
岩岩揾番,原來有好多多餘垃圾咭已經扔左,得番啲唔完整既咭組
望番堆咭,真係諗番好多以前同朋友玩咭既回億
睇見D卡小學回憶返哂黎

樓主睇下岩唔岩

有好多唔捨得扔

樓主睇下岩唔岩

t.me/kennerbob
巴打唔洗客氣 tg 傾傾
我都有興趣收番d當年一直冇既卡擺下

利申 個價未必好靚 不過絕不炒賣

https://t.me/plautelegram

樓主睇下岩唔岩

http://t.me/kennerbob

巴打受埋我得唔得 d group貴到得個睇字
巴打幾大? 記得當年有參加CoCo d 濕鳩比賽

當年好彩第一鋪100閃颱就win咗
不過條hihi出術收埋我其中一張卡
話鳩我得49張咁就輸咗
果時朋友用小丑
我用毒毒

屌佢老母閃光6倍玩條撚
本來每張卡有介紹幾好玩
後期全部功能卡
下下不能還原

舊版巴布波尤古比古比貝獸仙人壼特嗰啲好難搵
想儲自己上網睇卡片圖當j 左算啦

封印之壺先on9
當年我自己有2張 辛苦羸返黎
結果一個唔該俾老母掉撚左

今晚就拎比老母睇 屌你 你掉鳩左我2000蚊啊仆街

樓主睇下岩唔岩

http://t.me/kennerbob

巴打受埋我得唔得 d group貴到得個睇字

Why not
大家有個地方交流下幾好
話時話好想睇返coco莫哥拿篇個漫畫
差幾集大結局就無買coco,一生遺憾
巴打幾大? 記得當年有參加CoCo d 濕鳩比賽

當年好彩第一鋪100閃颱就win咗
不過條hihi出術收埋我其中一張卡
話鳩我得49張咁就輸咗

我廿幾了
當年我贏過封壺比賽
話時話好想睇返coco莫哥拿篇個漫畫
差幾集大結局就無買coco,一生遺憾

漫畫人有得睇
以前去到神大師果篇之後就冇玩
本來每張卡有介紹幾好玩
後期全部功能卡
下下不能還原

舊版巴布波尤古比古比貝獸仙人壼特嗰啲好難搵
想儲自己上網睇卡片圖當j 左算啦

封印之壺先on9

巴布B值幾錢?

封印之壺先on9

巴布B值幾錢?

其實依d 冷門野 冇話值幾錢
你搵到條友買 佢收100就值100
冇人要既話 拎黎做廁紙都厭佢硬
太冷門喇

封印之壺先on9

巴布B值幾錢?

太冷門喇

得個知字
即使一千蚊都唔諗住放
又唔係等佢開飯
想收黎玩

想賣請add我 tg peterwong1217

只收格里夫同莫哥拿
thx

巴布B值幾錢?

太冷門喇

得個知字
即使一千蚊都唔諗住放
又唔係等佢開飯

得閒拎出黎摸下都爽
莫哥拿貝女組合當年真係屌打全部
是是但但都4倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞