仲有冇人有玩召喚王MOZ?

1002 回覆
9 Like 0 Dislike

達達的殘忍大嗜食

真心覺得貝唔公平
明明又係屬性組,人地閃光得兩倍,貝就四倍

因為MOZ係「大貝獸物語」

早期真係有好多針對貝的卡(後期其他卡都好屈,貝已經冇咁好用)

貝賊有尼張

我都有貝賊組,但差張奇績大

明明主力係火,但Lv 6的火影對後生女竟然出唔到火;無影同神影見到後生女就自己封天。

同期的闇外道就穩定好多,加上暗有特殊的神秘感。

但莫哥拿最好用都係貝賊團,容易砌加上貝組有四倍。

達達的殘忍大嗜食

真心覺得貝唔公平

莫哥拿貝賊團係幾勁 40同貝兩面都打得 但啲卡好難儲
另外再跪求有冇人識砌米多羅火鳥deck

我得70蚊買嘅卡組雷克斯軍團
有無人除左歡樂對戰
都想認真研究討論下砌好副deck
戰術等等
雖然係小學雞遊戲,我相信一齊研究一定可以拓展到新野

例子:經多次實驗發現,莫哥拿影忍軍點砌都係超錯

明明主力係火,但Lv 6的火影對後生女竟然出唔到火;無影同神影見到後生女就自己封天。

達達的殘忍大嗜食

真心覺得貝唔公平

因為隻game全名係叫moz召喚王大貝獸物語
主角光環
同埋初初出格里夫貝屬性真係少好多既
有無人除左歡樂對戰
都想認真研究討論下砌好副deck
戰術等等
雖然係小學雞遊戲,我相信一齊研究一定可以拓展到新野

例子:經多次實驗發現,莫哥拿影忍軍點砌都係超錯

達達的殘忍大嗜食

真心覺得貝唔公平

入齊鳥
入r, 再入晒火就搞掂
如果你要細緻傾,例如lv7用邊個,火同鳥比例等等
telegram 搵我
id: Evanssssss

達達的殘忍大嗜食

真心覺得貝唔公平

雷軍超多變

30颱
80颱

起碼四種玩法

達達的殘忍大嗜食

真心覺得貝唔公平

貝屬既卡好似少d?

少幾張

達達的殘忍大嗜食

真心覺得貝唔公平

雷軍超多變

30颱
80颱

起碼四種玩法

細個ON9跟召喚師砌左副火貝

達達的殘忍大嗜食

真心覺得貝唔公平

雷軍超多變

30颱
80颱

起碼四種玩法

細個ON9跟召喚師砌左副火貝

米多羅貝係同光森一樣,係鬥廢既屬性

睇番都覺得痴線
里奧斯玩左第一章就無玩 所以無開卡簿

睇番都覺得痴線

無咩問題
呢d先係童年

睇番都覺得痴線

無咩問題
呢d先係童年

岩岩揭黎睇下d卡
諗起以前用劍人黨 外星客 毒毒連 實在太屈
有機會影上黎分享下
太多好難影
前排有人搞moz比賽
同朋友操打deck操左兩個月仲覺得自己痴線
莫哥拿玩影忍軍
多謝巴打們割愛
多謝巴打們割愛

咁多唔平喎
多謝巴打們割愛

咁多唔平喎

錢唔係問題
重點係有愛
https://www.youtube.com/watch?v=mTiEYTH7q_s
後期比賽就係變哂咁樣
小醜內戰無極限
多謝巴打們割愛

咁多唔平喎

錢唔係問題
重點係有愛

呢堆好多卡都難抽同限定卡啵

月光姬當年一張都可以賣到幾舊水
多謝巴打們割愛

咁多唔平喎

錢唔係問題
重點係有愛

但係我應承左幾位巴打
只收藏唔炒卡 每張只要一張 答應過絕不炒賣!

錢唔係問題
重點係有愛

但係我應承左幾位巴打

我都係講緊當年價值 唔需要太緊張

想當年 放學就去賣卡鋪頭睇卡簿 睇下d卡去到咩水位

記得有次抽到多張水晶龍 拎去賣俾人 兩舊水
以前玩d卡掉晒

但係我應承左幾位巴打

樓主就好
我都係只收每款一張 唔收重覆

但係我應承左幾位巴打

其實依家真係睇眼緣
仲有幾多人會好似我咁收藏返MOZ
大把人成屋卡做哂雞助
掉又唔捨得 賣又賣十世
如果出黎玩既話,有興趣喎
反正啲卡係哂到,但無人對戰

巴打你有咩deck 係手
我一副都冇了

影忍軍 小丑 毒毒連 魔導眾 海賊 (巴布+古里古里 +波尤卡組)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞