仲有冇人有玩召喚王MOZ?

1002 回覆
9 Like 0 Dislike
如果d特別卡開左封係咪變得唔值得收藏?

我唔介意!拎黎放入簿睇 開左封仲好 始終budget唔多

以前係 但宜家收藏嘅話係睇你自己心水
以前有玩過比賽,用電導士比字獄組比人打到痴線

字獄組分分鐘仲變態過小丑
以前淨係同人認真鬥卡先會用字獄
有無巴打果陣係玩格里夫無屬性deck嫁

今晚就拎比老母睇 屌你 你掉鳩左我2000蚊啊仆街

其實唔止
千幾蚊先有人放一張

老實講千幾蚊一張卡 我依家返大陸搵間廠照住整幾張都唔洗咁貴

咁不如整晒成副拎黎玩算
真個d 拎黎收藏

古比古比有80蚊,我有三張 hold多十年先

同好 嗰陣真係有一副

同好 嗰陣真係有一副

好似無咩人講咁
因為果陣俾個fd帶玩,一黎佢話無屬性好勁,二黎我都覺得幾特別

同好 嗰陣真係有一副

好似無咩人講咁
因為果陣俾個fd帶玩,一黎佢話無屬性好勁,二黎我都覺得幾特別

格里夫本身啲篇章其實砌唔掂
但唔太記得係莫哥拿定宇宙有出隻兩張閃光五倍化
變咗都有力一戰
可以嘅話晏啲影相上嚟

同好 嗰陣真係有一副

好似無咩人講咁

變咗都有力一戰
可以嘅話晏啲影相上嚟

有副四保一
用隻天使仔做無屬閃光 打6倍出黎秒鳩人

同好 嗰陣真係有一副

好似無咩人講咁

變咗都有力一戰
可以嘅話晏啲影相上嚟

格里夫既話 自已覺得最好用既都係貝水大氣

而家仲留緊係度
數數下唔計天價果幾張原來唔係差好多就齊
有冇巴打有多餘卡可以割愛
數數下唔計天價果幾張原來唔係差好多就齊
有冇巴打有多餘卡可以割愛

講緊米多羅
有冇巴打有卡放 咩卡都收 買個回憶 唔會炒賣
細細個比老母DUM哂

TELEGRAM : pete01234567
細細個比老母DUM哂

你會唔會有卡可以換? 交換d冇既卡
細細個比老母DUM哂

我一張卡都冇
細細個比老母DUM哂

我一張卡都冇

自己影印玩喇
無人介意

識對字獄淨係驚lv1果盤
小丑勁咁多

小丑勁咁多

我又唔係咁睇 米多羅有3張R 可以玩幾轉封help/sp加做組已經好惡
相反宇宙得2張R 仲要限力量值 變相續戰力冇字獄咁強
論軍團就55波 不過米多羅D輔助卡多D野玩 我睇高字獄少少
當年玩到宙之章無玩

呢半年上FB GROUP賣左千零蚊

小丑勁咁多

我又唔係咁睇 米多羅有3張R 可以玩幾轉封help/sp加做組已經好惡
相反宇宙得2張R 仲要限力量值 變相續戰力冇字獄咁強
論軍團就55波 不過米多羅D輔助卡多D野玩 我睇高字獄少少

小丑個召喚師已經係r卡,而小丑仲有help直鎖同幾張殺鎖
而字獄經常要後攻,最後出無太羅先抄到分,而無太羅中晒銀一銀二,所以我先話最驚係一樂6倍
有冇巴打願意割愛賣米多羅卡 每款只收一張收藏

亦可以用重覆卡交換 目標係儲齊一套供奉

https://t.me/plautelegram
有冇巴打願意割愛賣米多羅卡 每款只收一張收藏

亦可以用重覆卡交換 目標係儲齊一套供奉

https://t.me/plautelegram

算吧,根本唔會齊。

淨係Dr 王同Dr 迪多魯已經冇可能搵到。
有冇人玩武器黨?

感覺上係得封截力強,但好難砌到勁組合。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞