耳鳴討論區

394 回覆
1 Like 0 Dislike
頭痛耳鳴腰痛尿頻腳汗多

我尿頻 腳汗多都中 有無心悸
頭痛耳鳴腰痛尿頻腳汗多

我多過你啊,巴打

我12月22號 己經係咁 好困擾
頭痛耳鳴腰痛尿頻腳汗多

我多過你啊,巴打

可能好似你咁講
季節性呢
你之前有無感冒嫁?
頭痛耳鳴腰痛尿頻腳汗多

我多過你啊,巴打

可能好似你咁講
季節性呢
你之前有無感冒嫁?

我到宜家兩個月 仲日日流緊鼻水 咳緊

好似傷風完就係咁啦
發覺我好似都有耳鳴 不過我平時都唔理佢

你係點
我上個聖誕節開始到依家都有耳鳴
醫生話無乜野事
平時生活都聽吾到既 但一到寧靜既時候。。。。
醫生話無乜野事

依到個個都係咁
醫生話無乜野事

依到個個都係咁

仲有冇得救 戒丁2個禮拜 都無好轉
醫生話無乜野事

依到個個都係咁

你係感冒引起定點
單耳?
醫生話無乜野事

依到個個都係咁

係囉
點解會咁
醫生話無乜野事

依到個個都係咁

你係感冒引起定點
單耳?

我無感冒
雙耳
醫生話無乜野事

依到個個都係咁

你係感冒引起定點
單耳?

我無感冒
雙耳

醫生話我個腎虛
醫生話無乜野事

依到個個都係咁

你係感冒引起定點
單耳?

我無感冒
雙耳

醫生話我個腎虛

你幾多歲啊?
醫生話無乜野事

依到個個都係咁

你係感冒引起定點
單耳?

我無感冒
雙耳

醫生話我個腎虛

同我一樣
24小時耳鳴
因為突發性失聰,至今已經耳鳴左半年
下半世人都會繼續單耳失聰兼耳鳴,唔會再感受到寧靜

點解會咁既?

醫生都話無明確因素 係屋企坐坐下就突然咁
20歲都未夠

巴打我都係咁,我突發性耳鳴後耳鳴左3年,發病個時我得17歲,驚到喊左出黎

有無試下戴助聽器,同埋你地聽力測試幾多分貝?
唉既然你地唔想戒丁咁冇辦法啦,上面話腰到同尿頻其實都會受打丁影響,當然可能唔係唯一因素
另外,身體係有一個臨界點,係某個時候就會突然出症狀。
不過你地唔想戒我都唔會迫你地

介左一星期打丁
唔計扑野
唉既然你地唔想戒丁咁冇辦法啦,上面話腰到同尿頻其實都會受打丁影響,當然可能唔係唯一因素
另外,身體係有一個臨界點,係某個時候就會突然出症狀。
不過你地唔想戒我都唔會迫你地

Day 3 la
24小時耳鳴
因為突發性失聰,至今已經耳鳴左半年
下半世人都會繼續單耳失聰兼耳鳴,唔會再感受到寧靜

點解會咁既?

醫生都話無明確因素 係屋企坐坐下就突然咁
20歲都未夠

巴打我都係咁,我突發性耳鳴後耳鳴左3年,發病個時我得17歲,驚到喊左出黎

有無試下戴助聽器,同埋你地聽力測試幾多分貝?

測過,唔識睇張圖,冇戴助聽器,因為唔想

個D 圓圈交叉係咩數字上面?
我諗緊係咪因為聽唔到野,所以個隻耳有耳嗚
好似平時D人去到無聲既環境都會有耳嗚
因為屋企人又係單耳失聽有耳嗚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞