有冇人覺得唐詩詠好慘?

212 回覆
13 Like 31 Dislike
人蠢無藥醫
人地都話揀有錢靚仔,俾人玩到無野講啦

呢件唐詩詠,揀兩個都唔係靚仔有型有錢,

所以佢唔係為錢,係真心講感情嘅女仔,入咗娛樂圈咁多年都咁出於污泥而不染,香港藝人黎講真係只有佢

你肯定佢性格好?

我話肯定你都一樣會質疑架啦

質疑都好正常啫
正如你都唔可以肯定

唔知佢性格點 肯定佢唔貪錢
其實女星 eg苟姑娘
你最多話佢蠢姐
身材好

我見過真人,佢樣係算靚嘅,個人覺得佢樣子清秀化淡妝會靚啲,但佢真人係極瘦,所以真係稱唔上均勻大方

瘦得過林峯過妹

咪係,正式黎講,佢係林峰堂妹

林峰個妹
唔明點解成日怨毒撚埋單

但又咁多人想推比馬明埋單??
馬明食心穎高幾班啦
呢條女慢慢比賤男玩

嘩屌 黃心穎高班過唐詩詠?除左對波大啲同後生啲仲有啲咩係高班啲 巴打你驗下眼好喎 定係巴打鍾意蔡一智呢type架

見到都打左個突
黃心穎都有人吹奏
第一個回覆真係好重要
成堆應聲蟲係到話佢自己揀怪得邊個
Goodest logic 咁下次有港女比帽巴打戴就咪再怪人臭閪公廁啦,怪自己揀錯人啦

呢個係事實喎, 佢唔係無市場架, 開到聲大把連登仔排隊啦
係佢自己揀親啲人仆街又要拖住唔甩, 真係無得怨

其實真係好on9
唔通無感覺見到好仔就要揀咩
唔鍾意就唔鍾意嫁啦
人地又唔係貪錢 又唔係貪靚仔
而家係話佢唔好彩 鍾意親既都係仆街呀
洪狗其實一直放唔企翠如bb
洪狗其實一直放唔企翠如bb

第一個回覆真係好重要
Goodest logic 咁下次有港女比帽巴打戴就咪再怪人臭閪公廁啦,怪自己揀錯人啦

其實真係好on9
唔鍾意就唔鍾意嫁啦

終於有人明白我所想
第一個回覆真係好重要

其實真係好on9
唔鍾意就唔鍾意嫁啦

自己無帶眼識人怪得邊個
怪自己命運坎坷遇親都係仆街?!
條路自己揀 仆街唔好喊
遇到仆街你都可以選擇唔樁個頭埋去
第一個回覆真係好重要

其實真係好on9
唔鍾意就唔鍾意嫁啦

自己無帶眼識人怪得邊個
怪自己命運坎坷遇親都係仆街?!
條路自己揀 仆街唔好喊
遇到仆街你都可以選擇唔樁個頭埋去

得啦,知你好叻啦,返入去掃地啦

我想埋佢單
真係越來越有女人味
g
新戲演扮可愛氹條仔ok唔ok?
又分手
好似又俾人中出飛

我想排隊埋佢單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞