有冇人覺得唐詩詠好慘?

212 回覆
13 Like 31 Dislike

認同,Ching hoball

拍過拖就叫屌到臭晒,咁你去幼稚園搵女友啦

關我撚事咩 講緊人地明星呀柒頭

即係有咩唔同
佢係鬼佬眼中亞洲女人冇波人辦, 點解可以谷到咁衡
你話樣靚就見仁見智,
但夾硬擠出嚟嘅波仔叫有身材就
男友係自己揀,可以怪邊個,有幾慘

真理
試下唔好怪人,
問下自己點解專揀仆街
試下唔好怪人,
問下自己點解專揀仆街

唔洗咁偏激,佢冇怪過任何人,
只係我自己同情佢o者
你話樣靚就見仁見智,

有身材唔一定要上面好大,佢呢啲叫適中大方得體,太大就算幾靚大家都會諗咗去淫方面,好似謝安琪咁
馬明食心穎高幾班啦
呢條女慢慢比賤男玩

嘩屌 黃心穎高班過唐詩詠?除左對波大啲同後生啲仲有啲咩係高班啲 巴打你驗下眼好喎 定係巴打鍾意蔡一智呢type架
我唔介意幫佢埋單
一早比邦邦屌到臭晒
有洪狗同佢一齊益左佢啦

認同,Ching hoball

拍過拖就叫屌到臭晒,咁你去幼稚園搵女友啦

臭唔臭一回事,反而係唔覺得洪狗係D咩好野囉
搵個有錢佬埋單都好過洪狗
抵啦
仆街磁石
自己專選仆街怪得邊個
有馬明又唔選

Agger 馬明

感覺馬明冇咩男子氣概

早排係太古見到佢,好聽既係孝順,
不過成程撓實佢媽媽唔放跟出跟入
都有少少裙腳feel

不過真人幾高好瘦就係既!
你話樣靚就見仁見智,

其實依家邊條女唔谷?
你睇巫婆個D
人蠢無藥醫
人地都話揀有錢靚仔,俾人玩到無野講啦

呢件唐詩詠,揀兩個都唔係靚仔有型有錢,

揀有錢仔又比人話係雞 揀平凡d又比人笑蠢 單身又比人笑冇人要
人蠢無藥醫

揀有錢仔又比人話係雞 揀平凡d又比人笑蠢 單身又比人笑冇人要

咪係
人蠢無藥醫

咪係

咪就係,一件事要講衰佢好容易,依家香港社會仲有幾多後生仔會用正面思維諗嘢,我想同所有後生仔講,今時今日能夠將壞事講起好事,識得感恩識得讚美先係與別不同,人中之龍。個個隨波逐流,滿口粗言穢語,咩都用陰謀論,用負面睇所有嘢先係最冇型嘅一群,唔好再咁羊群啦,好嘛!
唔帶眼識人 怪得邊個
見過佢真人幾有禮貌 有少少天然呆 感覺係啲好傻易比人恰既女仔
我見過真人,完全唔靚,頭大有少少鞋抽,身細香雞手臂

咪係

咪就係,一件事要講衰佢好容易,依家香港社會仲有幾多後生仔會用正面思維諗嘢,我想同所有後生仔講,今時今日能夠將壞事講起好事,識得感恩識得讚美先係與別不同,人中之龍。個個隨波逐流,滿口粗言穢語,咩都用陰謀論,用負面睇所有嘢先係最冇型嘅一群,唔好再咁羊群啦,好嘛!

感謝主
條路自己揀 仆街唔好喊
第一個回覆真係好重要
成堆應聲蟲係到話佢自己揀怪得邊個
Goodest logic 咁下次有港女比帽巴打戴就咪再怪人臭閪公廁啦,怪自己揀錯人啦
第一個回覆真係好重要
Goodest logic 咁下次有港女比帽巴打戴就咪再怪人臭閪公廁啦,怪自己揀錯人啦

呢個係事實喎, 佢唔係無市場架, 開到聲大把連登仔排隊啦
係佢自己揀親啲人仆街又要拖住唔甩, 真係無得怨
第一個回覆真係好重要

呢個係事實喎, 佢唔係無市場架, 開到聲大把連登仔排隊啦
係佢自己揀親啲人仆街又要拖住唔甩, 真係無得怨

拎佢同帽咗嘅巴打比?
佢嘅件件大把好仔狗衝啦係都要揀賤男
唔恥笑佢 唔通恥笑毒撚嘅巴打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞