有冇人覺得唐詩詠好慘?

212 回覆
13 Like 31 Dislike
可憐之人,必有可恨之處

呢句嘢查實只係俾借口自己做衰嘢,
就正如我老強咗條女:「你有咩咁可憐,係你波太大引到我頂唔順先咁做」

瘦得過林峯過妹

咪係,正式黎講,佢係林峰堂妹

兩個都見過,應該唐詩詠瘦D喎

以前就應該係,
但近排林夏薇瘦得好犀利唔知咩事
明知係賤男都仲要揀就自己問題啦
戴帽個d巴打如果本身知條女係公廁都係自己攞黎

瘦得過林峯過妹

比較嚟無意思喎
唐真人真係好瘦喎,
林我都見過,都係非常非常瘦,
但點解話佢瘦就要搬另一個出嚟比較呢?
再比落去就要搵埃塞俄比亞嚟比架喇。

樓上話咁瘦點解都仲夾到波gap呀,
之後有另一個話林夏薇瘦過佢都夾到啦,
巴打唔明可以由第一個回覆睇多次。

以前就應該係,

其實做藝人都幾慘上鏡即刻肥一個碼,
好似早排見到馬明同唱歌個咩謙?
(名唔好記得剩係記得用GEM有傳緋聞
平時上鏡正常樣
原來真人個頭(塊面 )好細,
手腳又了瘦 一定唔可以睇飲食台d post
明知係賤男都仲要揀就自己問題啦
戴帽個d巴打如果本身知條女係公廁都係自己攞黎

又令我諗起十年大將軍單嘢
o個次全部巴打一致屌鳩條女,
今日角色倒轉就用另一條尺
第一個回覆真係好重要
成堆應聲蟲係到話佢自己揀怪得邊個
Goodest logic 咁下次有港女比帽巴打戴就咪再怪人臭閪公廁啦,怪自己揀錯人啦

呢個係事實喎, 佢唔係無市場架, 開到聲大把連登仔排隊啦
係佢自己揀親啲人仆街又要拖住唔甩, 真係無得怨

咁你自己日日死響屋企打機上網打J唔做運動唔讀下書充實自己硬係要做毒撚都係自己造成架喎

咁問題就係明眼人都話佢隔離條友仆街,你都唔肯抽身仲怪得邊個,佢唔介意咪得無話慘唔慘
同埋唔好拉毒撚黎講,每個人對充實嘅意義都唔一樣

以前就應該係,

平時上鏡正常樣

塊臉就黎尖到把冰山劈開

咁你自己日日死響屋企打機上網打J唔做運動唔讀下書充實自己硬係要做毒撚都係自己造成架喎

咁問題就係明眼人都話佢隔離條友仆街,你都唔肯抽身仲怪得邊個,佢唔介意咪得無話慘唔慘
同埋唔好拉毒撚黎講,每個人對充實嘅意義都唔一樣

你想講做毒撚都可以做得好充實?
Ok, Enjoy yourself

以前就應該係,

平時上鏡正常樣

不妨比較吓
Pish
第一個回覆真係好重要
成堆應聲蟲係到話佢自己揀怪得邊個
Goodest logic 咁下次有港女比帽巴打戴就咪再怪人臭閪公廁啦,怪自己揀錯人啦

拎佢同帽咗嘅巴打比?
佢嘅件件大把好仔狗衝啦係都要揀賤男
唔恥笑佢 唔通恥笑毒撚嘅巴打?

係呀 跟返你地logic 自己唔帶眼識人 怪得邊個

響度偷換概念
一次半次畀人帽左/遇到仆街只係唔好彩
但次次都畀人帽左/遇到仆街肯定係當事人問題
見過有巴打次次畀人帽咩?
唔好再提D小學雞邏輯響丟人現眼

英文諺語都有話啦:Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
睇到ONCE同TWICE的分別未?
如果一個人成人畀人呃係咪自己都要檢討下呢?

拎佢同帽咗嘅巴打比?

響度偷換概念

英文諺語都有話啦:Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.

最憎啲人講埋啲蝗語,咩「偷換概念」…真係難聽到一個點

拎佢同帽咗嘅巴打比?

響度偷換概念

最憎啲人講埋啲蝗語,咩「偷換概念」…真係難聽到一個點

屌你老母咩,屌,笑鳩死我,小學雞到

俾我要咗佢啦
Pish
你地班冇同情心
馬明等你
馬明等你

馬明我都唔得,何況思盈BB
想像唔到佢咁pure true 幫人含撚個陣個樣係點
我犧牲我埋單
想像唔到佢咁pure true 幫人含撚個陣個樣係點

應該仲係處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞