有冇人覺得唐詩詠好慘?

212 回覆
13 Like 31 Dislike
好想屌

呢個叫唐詩盈
第一個回覆真係好重要
成堆應聲蟲係到話佢自己揀怪得邊個
Goodest logic 咁下次有港女比帽巴打戴就咪再怪人臭閪公廁啦,怪自己揀錯人啦

呢個係事實喎, 佢唔係無市場架, 開到聲大把連登仔排隊啦
係佢自己揀親啲人仆街又要拖住唔甩, 真係無得怨

咁你自己日日死響屋企打機上網打J唔做運動唔讀下書充實自己硬係要做毒撚都係自己造成架喎
第一個回覆真係好重要
Goodest logic 咁下次有港女比帽巴打戴就咪再怪人臭閪公廁啦,怪自己揀錯人啦

拎佢同帽咗嘅巴打比?
佢嘅件件大把好仔狗衝啦係都要揀賤男
唔恥笑佢 唔通恥笑毒撚嘅巴打?

毒撚=好仔? FF夠未?

呢個叫唐詩盈

呢個好似另一個人,叫唐恩盈
第一個回覆真係好重要

感覺依家啲後生連發表相反意見都冇膽,只識做牆頭草唔思考,人地講咩就照跟,睇好多post都一樣情況,所以先有「第一個回覆嘅重要」呢句嘢出黎,討論區變成唔係討論,係圍威喂區

咪係

咪就係,一件事要講衰佢好容易,依家香港社會仲有幾多後生仔會用正面思維諗嘢,我想同所有後生仔講,今時今日能夠將壞事講起好事,識得感恩識得讚美先係與別不同,人中之龍。個個隨波逐流,滿口粗言穢語,咩都用陰謀論,用負面睇所有嘢先係最冇型嘅一群,唔好再咁羊群啦,好嘛!

感謝主

諗嘢正面唔一定係教徒先做到
可憐之人,必有可恨之處
第一個回覆真係好重要

拎佢同帽咗嘅巴打比?
佢嘅件件大把好仔狗衝啦係都要揀賤男
唔恥笑佢 唔通恥笑毒撚嘅巴打?

係呀 跟返你地logic 自己唔帶眼識人 怪得邊個
我見過真人,完全唔靚,頭大有少少鞋抽,身細香雞手臂

我都見過真人,檸檬頭,老鼠眼,鷹勾鼻,八字眉,招風耳,大翻嘴,老羌牙,燈芯脖子,高低膊,長短手,雞胸,狗肚,飯桶腰
我見過真人,佢樣係算靚嘅,個人覺得佢樣子清秀化淡妝會靚啲,但佢真人係極瘦,所以真係稱唔上均勻大方
原來咁多人都見過真人
認真其實我都見過,靚不過又唔算一見難忘個種
同埋真心瘦囉,所以話無乜身材其實又好正常又岩比例

幾多人可以好似娜姐咁瘦到條柴咁但兩團肉仲咁飽滿
點谷到咁大? d陳年相得個微波仔

比人(揸)打得多

揸得又多堅會大

利申:條女畀我由B揸咗4年變咗D
雞黎架 未紅既時候有價
雞黎架 未紅既時候有價

你個屎忽都有價啦
㨂馬明就一天都光哂
冇人要我要呀
我見過真人,佢樣係算靚嘅,個人覺得佢樣子清秀化淡妝會靚啲,但佢真人係極瘦,所以真係稱唔上均勻大方

瘦得過林峯過妹

咪係,正式黎講,佢係林峰堂妹

瘦得過林峯過妹

比較嚟無意思喎
唐真人真係好瘦喎,
林我都見過,都係非常非常瘦,
但點解話佢瘦就要搬另一個出嚟比較呢?
再比落去就要搵埃塞俄比亞嚟比架喇。

瘦得過林峯過妹

兩個都見過,應該唐詩詠瘦D喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞