有冇人覺得唐詩詠好慘?

212 回覆
13 Like 31 Dislike

真係好賢妻良母feel
已是臭閪,回不了頭

仲係好香好多汁
利申:發夢奶過

響度偷換概念
一次半次畀人帽左/遇到仆街只係唔好彩
但次次都畀人帽左/遇到仆街肯定係當事人問題
見過有巴打次次畀人帽咩?
唔好再提D小學雞邏輯響丟人現眼

英文諺語都有話啦:Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
睇到ONCE同TWICE的分別未?
如果一個人成人畀人呃係咪自己都要檢討下呢?

最憎啲人講埋啲蝗語,咩「偷換概念」…真係難聽到一個點

屌你老母咩,屌,笑鳩死我,小學雞到

屌打樓豬
佢好正
佢慘點都唔夠楊C琪

比綠帽人帶 自己西痕比人中出到大肚咁賤既女人都話慘

好似係佢老母貪錢,迷咗自己個女俾個有錢佬中出,諗住個女可以因此入豪門益埋自己,點知原來送錯咗俾個空心老倌,但個女就有咗,連拍咗十幾年拖嘅毒撚都唔肯埋單,最後要食自己仲要日日對住個咁仆街嘅老母,咁算唔算人間慘劇先?

咁大個人仲要比老母點黎點去段送終生幸福呢下先慘

好似係佢老母貪錢,迷咗自己個女俾個有錢佬中出,諗住個女可以因此入豪門益埋自己,點知原來送錯咗俾個空心老倌,但個女就有咗,連拍咗十幾年拖嘅毒撚都唔肯埋單,最後要食自己仲要日日對住個咁仆街嘅老母,咁算唔算人間慘劇先?

咁大個人仲要比老母點黎點去段送終生幸福呢下先慘

單親就係咁麻撚煩
Pish

好想打條殘男
佢慘點都唔夠楊C琪

第一次聽呢個版本

第一次聽呢個版本

楊唔想講佢老母,一來唔想家醜外傳而且又唔人覺得佢博見報博同情咁上下啦

第一次聽呢個版本

楊唔想講佢老母,一來唔想家醜外傳而且又唔人覺得佢博見報博同情咁上下啦

所以你知 好野

第一次聽呢個版本

所以你知 好野

有啲嘢唔洗講咁白啦,小朋友
唔覺
劉亦菲成日比佢男友口爆中出二穴顏射精浴
咁先慘
已是臭閪,回不了頭

仲係好香好多汁
利申:發夢奶過

劉亦菲香啲

佢真係出道好多年

表哥
人蠢無藥醫
人地都話揀有錢靚仔,俾人玩到無野講啦

呢件唐詩詠,揀兩個都唔係靚仔有型有錢,

所以佢唔係為錢,係真心講感情嘅女仔,入咗娛樂圈咁多年都咁出於污泥而不染,香港藝人黎講真係只有佢

你肯定佢性格好?
人蠢無藥醫

所以佢唔係為錢,係真心講感情嘅女仔,入咗娛樂圈咁多年都咁出於污泥而不染,香港藝人黎講真係只有佢

你肯定佢性格好?

我話肯定你都一樣會質疑架啦

你肯定佢性格好?

我覺得佢好似好多心事
洪仔應該要成日氹佢
可能佢好多愁善感
人蠢無藥醫

你肯定佢性格好?

質疑都好正常啫
正如你都唔可以肯定
留名
身材好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞