台狗:香港人爲什麼那麼討厭

499 回覆
1114 Like 120 Dislike
究竟睇堆五毛打飛機有咩心態呢?
有無人覺得樓豬好勁
狗講既野都睇得明 我就睇唔明啦
建議樓豬開班授徒
同埋各位唔好再回佢
回post無錢收 真的不了
哈哈哈
又係時候玩分化
腦癌仔,問你一個咁撚簡單既問題都狂spin,問既野已經係你唯一論點都答唔到,你指出邊句有話過冇意見堆人我唔介意道歉lor,屌你個臭閪癌柒老母黎黎去去就五毛

好妒忌你咁有勇氣,咁有勇氣生存落去
有無諗過台灣踩港果d都係五毛
香港白話絕對屌打台語
算吧啦,學下中文先呪人同人身攻擊啦
咪撚咁無聊啦,連登係台灣炒火車個post咪又係笑尻人地
台灣9成人都係大學生
22k (5.5k HKD)係大學生平均薪水(今年好似28k)
對比香港即係中五/dse 畢業搵10k HKD

台灣租屋平嘅2k HKD
香港租廁所位都要6k HKD

扣咗住即係3.5K vs 4K
物價香港係天價,台灣平幾倍

講專業人士,台灣IT 50K (12.5K HKD)左右
香港IT 20K

一間600呎台灣租6K,香港租15K
你自己諗
唔好講到自己係人咁ok??
Ching 之前開左咩po比連狗bam?
你咪又係佢地d同事。

a team 直接引人踩台
b team 踩港撐台引人踩台

之後quote返呢度d留言去台灣做返一樣既野。

鬥蟋蟀完成
人身攻擊得黎仲要冇主要論點,同d痴線佬無端端講屌你老母一樣咁得人驚。

同埋都係個句啦,如果呢條垃圾仔講出邊個位屌緊唔出聲既人,我唔介意道歉同埋繼續討論
成班撐台既會係度踩港

你又點解釋?
唔抵得香港人人工高過佢?
弱智真係弱智
del.踩港改人個意思老屈,

重唔係5毛?
你係仇台o個班丫麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞