痴線佬冇貨叫春區 RTX2070/80/80Ti暨UWQHD100/UHD144 (7)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
佢覆我email 咁講既咪唯有信下佢

Thank you for waiting.
On checking I can see that, your order has successfully assigned for you and you dont worry, you will receive the order on the estimated delivery date,
I will take full responsibility for your order and you will receive your order without fail.
屌佢老母 垃圾牙石
-.- ............我想知幾時有得再買
你日日mon 住amazon us uk , newegg us, b&h

以往出新卡evga 都出名難搶,你要就咁隨時買到我諗你要等個幾月
Non sense,大把水冷件用十年八年都冇事,前提係你唔好傻傻地走去入埋 d 車用 coolant 或者加埋 d 唔知咩野落去

最易壞只可以講係 pump,都換 pump 都係好簡單既野,AIO 就冇計,成組換
上水保養得好6-8年真係無問題
我上一套用左5年,淨換過一次水都仲行緊
xc

我就無諗過自組水,用都係用一體式
不過人地話AORUS 1080TI WB試過漏水
搞到我笠曬水連一體式都唔太敢用
漏水通常係fitting出事 WB真係無試過
膠圈老化?
好大機會係整果陣整損左
唉 希望我部水冷挨到4年
evga?
用軟喉囉

屌,畀你班仆街導一導都唔知換唔換水冷2080ti好
你有冇見過我部垃圾先

利申:我得980ti上水
巴打你部應該好勁吧
我果部就真係垃圾
勁條毛
係呀 amazon uk 覆
我舊果部仲用緊970咋
980ti高少少。。。
換啦,我都換左,落哂訂等到貨
你想我換啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞