痴線佬冇貨叫春區 RTX2070/80/80Ti暨UWQHD100/UHD144 (7)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
不如膠爸又扑張七彩虹返後降臨下
七彩虹仲衰過煙佬
剛剛收工睇完隔離卡皇降臨
你地唔好咁啦,人地小朋友買完inno要食幾個月樹皮諗住上黎威威,你地咁快嚇走人
Thank you for waiting.
On checking I can see that, your order has successfully assigned for you and you dont worry, you will receive the order on the estimated delivery date,
I will take full responsibility for your order and you will receive your order without fail.

講到full responsibility without fail 係真唔係
七彩虹乜嘢先?
佢好衰唔衰袋都未拆 無啲誠意 仲要我自己上網搵圖睇真身
我大半個月前開箱都唔會用

咭皇

降臨呢d字眼

見到個post以為跌咗入黑洞時光倒流
2080ti
2080ti?
你搵到現貨俾條link嚟
好撚中二個post 名
原本諗住係rog or msi
點知入到去…仆你個街 inno黎既
仲同人講三風扇一定勁啲
淘寶link先有用
【七彩虹 iGame RTX 2080 Ti Advanced 11G电脑游戏独立显卡OC图灵】https://m.tb.cn/h.3RDcHXu?sm=8ca325 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥7eCzbhpvpcn¥后到👉淘♂寳♀👈

咁貴點買呀

買完上埋一體水都甩唔到手

果然買咭王好d
大陸有冇岀hof 2080ti 評測?之前個代啲超頻跑分記錄都好似岀自HOF
最平咪卡皇inno有現貨$9999 中x田仲有4張
技鳩winforce$12800
asus唔知邊張13000
索太11000
好似係咁多
咁你掃咗未呀?
龍王 12xxx
無買到
家因無拎到魔法卡出左去
因為淨拎貓fan俾畢巴換可樂
無諗買野
無貨
又話今日用魔法

原來係鳩噏魔法
訂貨14800
不嬲我買野都講完諗一排仲未有
再諗果下先會買
加少少買strix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞