發唔發覺揸咗 3至 4 年車嘅人先最危險

171 回覆
430 Like 21 Dislike
中過一次black ice都怕怕,雪呔都無grip
見親直路都搖黎搖去好似係到
傾緊家庭會議咁
好撚型好想幫你含呀
未有事姐 唔係冇事
香港唔會飛
係外國渣過幾年 試過比人撞過 自己倒車撞過 快線爆太 打白鴿轉
快極都係快3、4個字
安全至上,慢線跟牌 頂住你吹咩
只要你身體結構正常,係人都識踩油門飛車,問題係有無需要...

年紀大,怕死,跟牌行算
自己死好喇,唔好出黎獻世
出親街到D車神,cut線撚都會癲佬上身咁較低窗指住佢地屌,屌埋隔離乘客
老婆上親車都訓著
濕哂
發夢p牌嗰陣俾架ek推,俾佢推到160,條氣唔順谷到上180cut油放咗佢星,之後返到屋企嗰陣覺得驚,驚有日真係會死,之後發誓一定要跟牌行,但有時落斜唔想踩brake拖波會超5km/hr

千祈唔好揸得快,上網search下d 80km/hr撞車嘅相同圖你就應該唔會再想快
車膠台夜晚靜晒po嚟嚇鬼
渣左4年 越渣越慢
P牌最快
p牌揸公司架hiace 周圍揸
愈揸愈大膽
8月大炒完一次架車頭爛晒人無事
就安安定定揸車
車台Ching 有乜野得罪你
Me too, 淨係用ECO PRO mode
之前P牌安分守己,有晚馬鞍山返九龍,行到過咗沙田醫院後,我行近中線,左右線有2架車行緊100幾飛緊入獅隧,兩架車夾住衝過我時嚇到我

要死死遠d啦
一年,我已經係秋明山車神
痴撚線仲未有人講女人揸車最危險
自己想放人就放人啦
又要講到比人推
你依種人 根本到宜家都仲未識反省
只不過係驚
Ps 甩左p半年 宜家係外國揸緊
覺得個意識先係最重要
淨講紅燈停車 外國人隔半個車位就停低
依啲野香港人應該學下
揸左6年車 發覺係冇車既情況下揸得慢係好難既事 keep住條路既車速行車真心勁
我都唔撚知乜撚叫俾人推
佢追你尾你唔撚理
唔通佢撞你咩
甩p揸屋企人架m5但都唔會飛,唔明有咩咁好玩,我覺得我同乘客坐得舒服最重要。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞