發唔發覺揸咗 3至 4 年車嘅人先最危險

171 回覆
430 Like 21 Dislike
第一年為甩 P, 安份守記

第二年開始連群結隊, 可能去下欣澳, 昂船, 青馬, 石澳呢d 地方
進度快少少就開始慢碌大山探下路
或者跟牌+20 好似好威咁
噤個 OD 制唔講唔知以為係水喉制黎
開始睇下d 進階部件等

第三四年以為自己好撚掂, 洗拿上身, 開始熱血少少百厭下,
發下夢 180 cut 油, 豐力樓百五六out in out果d,
呢個時候通常只有兩個下場:
一) 運氣用盡:整單刻骨銘心嘅野
二) 運氣未用盡:熱血咗幾年看破紅塵 - 2000 組別就 2000 組別, 唔再同人地 d 3000 組別砌啦
亦都唔睇唔上眼d 1600, 真係湯佢就應該, 湯唔到就悲哀
你個時間表係點定
我考到牌第二日就上左飛鵝山
未甩P 已經百二三行70路
到依加先甩P 接近一年
好好彩咩事都冇

利申:揸七人車
好威咩
車到乘客訓覺先係最大滿足
攞到牌第二個禮拜已經俾白鴿籠閃左嘢
凌晨幾點唔覺意超左幾十衝落條長命斜
嗰晚驚撚到瀨屎
好彩無收過信

利夢:發夢
好型
我覺得假日d mpv七人車先最危險
公路到出口行錯先硬cut 迴旋處停低搵路
所以P牌梗本唔應該淨係得一年
最少3年啦
紅P綠P咁上
幾多年都有人雪p
但係以而家條隊,如果甩p要考試,應該每次考都要排3年
上面幾隻車神都好撚威

所以每次見到d渣快車,玩車既人撞車死
我都拍案叫絕
嘩好勁呀你
所以廿幾歲三保收貴d係有原因
人無事先做到世界冠軍
你咁樣係跟巴士行呀
唔好教精佢地呀,死咁啲人條路又少啲車,又少啲人爭屋住
無論搭邊個車都會即刻訓著
呢D 人真係以為自己好威.
完全同意

搾左3-4年既時候落雪炒左獲甘
自始跟牌行 轉彎晨早收油慢慢碌過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞