發唔發覺揸咗 3至 4 年車嘅人先最危險

171 回覆
430 Like 21 Dislike
計我話請司機最爽
我渣第十年車,越渣越慢

一來命仔緊要,同埋,其實你渣快同普通速度,時間差唔遠
推車比呀蛇見到一定捉 入返慢線繼續推仲死
就好似D人成日話跑車香港唔岩玩
推到咁撚貼
整個重迫力過佢
最危險係假日車
突然眼前一黑,為保安全減速,休息下無事lu
第一日係度揸就吹波仔 查車
揸左十幾萬km,一路安分守己
揸公路眼訓釣魚有咩解決方法
識好多人都係炒穫金先會變得安份守己

利申: 自己都係
人地夠膽連續食兩支煙
揸住架七人車去飛車,你當自己係啊木呀?
幾年前甩p後
最狼死試過一次夜晚車住老竇上水返屯門
同部cls玩 我踩盡160 行左幾公里
見唔夠佢快, 就收油行返100
跟住落車個陣老竇同我講
頭先行緊150,160個陣心入面真係好驚, 驚到手都軟埋
因為呢個速度一炒, 9成9升天
我聽完之後先識醒 ,先明白你玩高危活動 例如跳傘,攀岩,拳擊
可能只決定自己既生死
但係你揸車 其他人既生命就係你雙手到控制
大吉利是講句 如果炒埋第二部車到,人地又車住一家大細
你賠到幾多錢都無用
之後呢幾年揸車,我完全無超速,安全駕駛,禮讓先係王道
希望d車手試下,到時你就明
你要安全駕駛 係難過高速左穿右插好多
揸得快 好易嫁渣 踢住油門就得嫁喇
而家見到d高速車手 ,我只會當你傻仔
唔會有人覺得你型嫁
平平安安返到屋企見到老竇老母,老婆仔女
先至係叻仔
想提提而家未考牌 / 新牌既朋友
唔好為左一時快感 令自己後悔一生
先至係叻仔
炒鑊杰杰地, 然後乖到新牌咁, 老左自動豬腸o太。
熱血還在,只係落場燒銀紙玩得開心安全,平時出街原裝老餅車乖過貓仔。

比人升兩巴,咪再慢o的比佢行先。真係火都冇埋。
瀨過嘢先知道良好駕駛記錄係好緊要, 個底一花咗, 再買車出保險就好麻煩......
唉,誰沒年青過, 叫做有o的天份一定唔快唔鳩威,不過上得山多,點都要還。
還完找哂數 咪學乖羅,真係,而家比架c63 我都係跟牌行算。
都要手車禁上下穩,同埋禁上下攰先做到

利申:試過坐公司車坐到瞓着咗
以前有個巴打拎架Camry飛得好勁
係爸爸車又如何?
真係劈得快果啲巴打可能未見識到啫

90後自己買到+養到係叻仔
買唔到都係正常
停完牌之後就好安全
諗下自己身邊啲人啦
果度好似唔係高速公路黎
無話快唔快線
而且果個位成日都多車慢流上橋, 最右線都快極有限

講真, 香港地私家車多都算, 巴士仲多
比你左CUT 過到一架, 右CUT 過埋第二架
咪又係下支燈見
有無諗過會慢會塞就係因為你呢啲人硬爆HI到人地先累到全世界
幾年前甩p後
最狼死試過一次夜晚車住老竇上水返屯門
同部cls玩 我踩盡160 行左幾公里
見唔夠佢快, 就收油行返100
跟住落車個陣老竇同我講
頭先行緊150,160個陣心入面真係好驚, 驚到手都軟埋
因為呢個速度一炒, 9成9升天
我聽完之後先識醒 ,先明白你玩高危活動 例如跳傘,攀岩,拳擊
可能只決定自己既生死
但係你揸車 其他人既生命就係你雙手到控制
大吉利是講句 如果炒埋第二部車到,人地又車住一家大細
你賠到幾多錢都無用
之後呢幾年揸車,我完全無超速,安全駕駛,禮讓先係王道
希望d車手試下,到時你就明
你要安全駕駛 係難過高速左穿右插好多
揸得快 好易嫁渣 踢住油門就得嫁喇
而家見到d高速車手 ,我只會當你傻仔
唔會有人覺得你型嫁
先至係叻仔
想提提而家未考牌 / 新牌既朋友
唔好為左一時快感 令自己後悔一生

呢個真呀巴打
自己炒山自己死自己事
車埋人果啲飛真係不負責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞