[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (23) 消失的Gen 4?

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
cls
四連擊有冇咁密呀
連動Apple Health/ Google Fit, 唔駛開game都可以孵蛋

https://pokemongolive.com/post/adventure-sync
德政
我最想要既德政係唔駛逐隻check IV。 唔洗實際數值,整個圖示分到Wonder就夠。
x2
然後唔夠35既就會投訴
唔會咁做
0086 8785 0847 藍隊 加朋友
7135 1669 2134 加fd
無中途棄過Game, 大號老班糖已經多到超過1500粒
7589 6074 3861 招朋友
紅隊 25lv 停玩咗好耐嘅廢丁
一日未有特性,脫殼忍者都唔使指意出

1 HP
未驚過, 老班都係成日三四連擊, 只要捕捉到收招果一瞬間掟中個頭就得
前日第一日幾個ac加埋總共捉9次全入,
昨日幾個ac加埋總共捉8次煙1隻低cp, 暫時都幾順利
有啲嘢想問下,派完黑券之後,幾耐可以再入券

係咪假設佢11月1號打VIP,11月2號就可以開始入券等抽獎?
有無話幾時實裝?
以我所知係計派飛果日加前六日,
例如今個星期二清晨兩點派卷, 咪計上星期三,四,五,六,日同今個星期一
咁佢大概隔幾耐會派一次飛

另外想問下點解可以預測轉巢時間,係咪每幾個星期會轉一次定點
超夢黑飛年代通常係開打前一日派卷,
星期三打, 就前一日星期二派下星期三卷,
派兩至三轉就會延後一日, 即星期二派下星期四黑卷,
跟住星期四開打前一日的星期三派下星期四黑卷

一路循環, 就星期一至日都會有黑飛場
就返唔同日子休息/放假返工人士
仲未公佈11月7日獎,係咪諗唔到用咩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞