[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (23) 消失的Gen 4?

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
D飛人真係好煩,遙控回血,打極都有
打淨一隻果陣無啦啦變返5隻先嬲

啱啱領教到

btw,唔知係咪我幻覺,而家碌唔到藥水?
非也,只係本人好憎gym開影圖鑑,明明冇煙過都會seen大過caught
超鐵暴龍上塔率最高,所以進依隻先
alert死咗之後我開咗個細acc每次都check check座塔先
switch版個精靈球個係咪未連到去pokemon go住?
連到
無神獸換唔緊要
最甘係要俾幾十萬星塵
岩岩玩番,有無人可以加好友

請加我為Pokémon GO的朋友!我的訓練家代碼是
5861 4565 0164 !
岩岩玩返, 想問下大概幾耐會出返超夢夢?
應該每個人都有好幾隻, 你不如問人拎仲好

我冇神獸可以換
啲人閒閒地有幾隻 非暗影球超夢夢, 你如果有shinny , 地區限定 or未知圖騰 or 16 年 7,8 月寵就有機會換畀你

請問呢d包d咩?
我閃好似得隻比卡超同骷髏
我今日行咗成日只係碌到兩支20藥水係咪正常?
我今日行咗成日只係碌到兩支20藥水係咪正常?
正常

點先可以有多d
以前多到dum

痴線呢隻啱啱孵出泥就已經黃血
2297 3937 3706 求加
呢期D強FULL出黎都係黃血
轉GYM
收GIFT
打RAID

個影係咩 懶無行去
有冇人2016寵換 我有26隻
孵左好幾十隻10km蛋都冇利奥路,好想知究竟有冇人真係孵到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞