[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (23) 消失的Gen 4?

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
我係睇tg group先知自己果區邊度有土居任
重玩冇耐招好友1105 7035 4695
真心一問 點解d gym 成日比人拆完後
5秒內一定會滿晒六隻? 明明周圍無人
除左係自己拆基本上無可能放到其他人拆果d 即使係幾秒內行到過去

我當拆gym 果個人有六個account. 兩部電話, 登出登入放gym 都要一兩分鐘吧?
你確定係得兩部電話?
多數見街上玩既都係兩部

community day 最多都係見過四部

都無可能五秒用四部電話放六隻
好友任你delete再add返都計一個,唔洗特登搵新朋友add
希望會改玩法,真係好趕客
隻game 出左兩年都仲有外掛?
太古捉冇幾百隻冇隻過85
富迪係咪15攻就夠,血防唔洗理
岩岩回歸唔清楚, 就出lets go, 捉定係switch 用
唔係靠tg group好難look到個任
拉絲上次超能力week都易捉唔少
希望係寶貝龍或者係懶人獺
有幾個巴打add左我,
https://t.me/TonySH215
係telegram hi聲,唔知邊個打邊個
新手求加fd
8050 9216 5908
1917 1971 9447
冇玩年幾 啱開始重玩
招好友解任 謝謝
9223 9149 7627
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞