[A/I][Gen4][Raid] Pokemon Go (23) 消失的Gen 4?

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
9月21日起至10月23日止
有機會在一般團體戰中挑戰超夢(閃光版未出

此Post嚴禁外掛飛狗或無限分身參與討論
"曼聯迷" (ID: 24121) 為爛口外掛賤種飛狗
請大家遠離,切勿回覆/引用此賤種飛狗一切回應

其他外掛賤種:"人生失敗" (ID: 592)、"搶奬家姐研" (ID: 78546)、"歐陽儉" (ID: 66618)、"海馬囝" (ID: 28623)、"八支八支半" (ID: 27432)、"滑蛋豬扒飯" (ID: 31521)、"食得哂先至好嗌" (ID: 146063)、"辣椒真係好好食" (ID: 157862)、"紅魔法拉利" (ID: 27961)、"我只想嬉戲暢遊" (ID: 17761)、"面倒臭架仔" (ID: 29052)、"當年碌棍" (ID: 9115)、"柒頭叫我" (ID: 71959)
分身賤種:"和妳分開一百年" (ID: 131)
Raid Battle知多啲
http://telegra.ph/Raid-06-24

自己入Telegram Group留意你該區有咩Raid打
Pokémon Go 香港頻道
https://t.me/HKPGC

最新開Post Template
https://goo.gl/a84hpD
9月21日起至10月23日止
有機會在一般團體戰中挑戰超夢閃光版未出

leon
死ser?
上次Copy漏左隻字
今年社群日搞星期日 真係見到多左好多人參與
鐵啞鈴幾時出返黎?
lm
N記仆街死
0783 3734 8267 求加好友

gotcha 又做到野
有D野想問下一路玩既老屎忽
回鍋之後我都好努力衝圖鑑
不過有幾隻3代寵好似非常稍有咁
唔知初出果陣係咪都係咁
蓮葉童子, 我兩個月前回鍋都仲捉過下, 而家真係搵唔到
懶人獺, 呢隻真係好少, 我捉過一隻咁多
土居忍士, 一隻都無見過
大顎蟻, 睇reddit話呢隻要desert bio先有, 我喺香港都係捉過一隻咁多
變隱龍, 呢隻係要孵定係地區限?
風鈴鈴, 好似都係極稀有
珍珠貝, 獵斑魚 好似都係無見過
寶貝龍, 呢個都係尖沙咀捉過兩隻咁多

好似難過2代果陣好多
土居忍士系列,變隱龍,珍珠貝系列未出
蓮葉童子落雨先會大量出現
懶人獺近排無乜見過
大顎蟻孵蛋,野生曾經見過唔少
風鈴鈴我捉過一隻,近排孵10km蛋孵到2隻
寶貝龍以N記性格,應該會有佢既社群日
蓮葉童子, 我兩個月前回鍋都仲捉過下, 而家真係搵唔到
之前落雨一街都係
懶人獺, 呢隻真係好少, 我捉過一隻咁多
呢隻不嬲少
土居忍士, 一隻都無見過
未出
大顎蟻, 睇reddit話呢隻要desert bio先有, 我喺香港都係捉過一隻咁多
孵10Km蛋成日出,都係少但香港係有既
變隱龍, 呢隻係要孵定係地區限?
未出
風鈴鈴, 好似都係極稀有
不嬲少
珍珠貝, 獵斑魚 好似都係無見過
未出
寶貝龍, 呢個都係尖沙咀捉過兩隻咁多
大風會易啲遇到,不過都係少架啦

總結,你孵多啲10Km 同就啱天氣就易啲有上面想見到嗰啲
Thx 樓上兩位
而家唯有努力孵下蛋先
其實10Km啲精靈出多咗㗎喇
比心機
起碼依家10K冇曬無進化又非罕有嘅寵
佢老味行完10K同我出胡說樹盔甲鳥係到唔知做乜
萬聖節一地勾魂眼都仲可以10K爆隻出來 on99
留名
想問下冇得打超夢 之後5星蛋會係咩
超夢夢幾時完?
未公佈
屌你咩,識唔撚識睇第一個回覆呀

第一頁都未完就問埋啲On9問題,唔屌都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞