【I/A】GrandChase 永恆冒險 三小俠 (3) - 日服/國際服 中文版即將推出!萬聖節等大量活動正式開始

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實都唔係好難打 有d都係谷死一隻 我11萬試過打人18萬 佢得一隻係勁到我打唔入 我掃哂佢其他果d之後走場
所以我成日推薦人升一隊攻擊隊後在搞防隊

4個人點都易升過要你搞8個人
你岩
攻隊 下星期出嘅凜必落 有能力就用200抽卷去換佢

其他都離唔開拉思 傑恩 蕾 路帕 呢幾隻
台服第一期會出嘅新角
一個月內啦

係 唔好迫自己拎星星先

唔夠打在去副本打下裝
比你最勁個堆先就得

打多2-3星期呢d裝你多到唔要
有套裝效果 睇你想要咩效果
提返先

星期六日 幻影迷官係hot time時間各追加一場

即係中午 同晚上加埋追加2場

一日可以打4場

追加場次無得保留 可以上線就記得打

仲有星期六日 曜日地城 (進化石)關卡都可以選嚟打 選返你自己想要嘅進化石
Hot time 平時係強化武器 角色+值會有優惠

A角合成變S機率上升
啱啱完左7-9開左遠征
我暫時得主隊過左戰鬥力
咁其他遠征隊應點用咩角色組好
Eg:其他唔用既角色肥料組,定係要專搞遠征隊出嚟
第二隊唔夠戰力出唔到
一開始遠征是但入野 砌夠數就得

4個都唔同職業會影響大成功率
大成功係遠征完會比多個寶箱你
攻隊唔建議帶補
點先合到s?啱啱我合2a4變一a5
應該要兩a6先得?a4得唔得?
等做任同用石
想問佢活動抽sr個個道具有咩方法有

係唔係用石就會有
得做任同用石
隨機 合成個陣有提你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞