【I/A】GrandChase 永恆冒險 三小俠 (3) - 日服/國際服 中文版即將推出!萬聖節等大量活動正式開始

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
公會塔 法師塔 週任
Thx 仲有上面果位
你係台服?

呢邊應該比較少人台服

公會隨便搵個入去先啦 努力打次元獸
係巴哈搵大把
做依賴任拎幣買S自選卡

幻影塔選英雄卡

週任一張

Hot time A3星互合 搏S
想問如果A3合A3出到要嘅S4果陣(隻角咁岩係用黎覺果隻)
會唔會寧願比多少少進化石都會由S4升上S6
早知入黎爬文先開局
你要覺咪升囉 6星+0上+12好晒錢
緊係會

升到佢覺醒6 如果你到時無用仲可以拎佢去傳承
變成同職SR覺醒肥料一張

用嚟升左lv嘅修練章都會俾返約7成你
一開始有咩就用先

升+6夠 唔洗安全強化
今次好黑仔

傳承系統係拎當前覺醒滿嘅角色去變成佢在上一級嘅同職覺醒肥料

例如你覺醒滿6次嘅A角弓職 拎去傳承就會變S弓職覺醒卡肥料一次

S6星覺醒滿劍職 拎去傳承,就會變SR劍職覺醒肥料一張
想問下,A3合S失敗,出A4, A4/5會唔會合黎博S5/6?
唔會 等星期4賣

因為A3太多貨

A4 A5又要怪獸卡升 無咁多資源
另外,照樓主咁講,其實抽到1隻SR之黎,要升盡佢都係6個星期左右嘅事(假設冇再抽中相同SR),因為SR覺醒材料可以用7隻S傳承黎合,啱唔啱?
明白,係資源問題,thanks!
另外,照樓主咁講,其實抽到1隻SR之後,要升盡佢都係6個星期左右嘅事(假設冇再抽中相同SR),因為SR覺醒材料可以用7隻S傳承黎合,啱唔啱?

當然你有課金會更快

就算抽唔到SR都有S升做素材

出新英就一定有獨立池
出SR必中指定個隻

如果有錢 又想快就課專屬池
咁照咁講,背包只需要留SR,A,同埋A3咋啵,其他都賣得
咁照咁講,背包只需要留SR,S,同埋A3咋啵,其他都賣得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞