【I/A】GrandChase 永恆冒險 三小俠 (3) - 日服/國際服 中文版即將推出!萬聖節等大量活動正式開始

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

新手一問
我而家應該要點組?啲紫色凸嗰啲仲未明
之後應該留石抽邊隻,已經聽巴打話開哂研究所
點樣賺進化石(除左做委託同公會換)好缺
諗住咁玩落去
如果要重刷 有冇得張新既ac連番fb唔要呢個帳
而家呢個連左fb
唔刷隻S起手?

幾分鐘刷一次好快

紫色星即係覺醒

本體升完一隻6星到+12 在餵相同6星+12就可以覺一下 共6下

或者用覺醒肥料
好似可以刪除帳號 你上巴哈搵下 有巴打好似有係個邊出文章
兩隻5星+9 互合 變6星+0隨機一隻

如果係解週任 可以升下B角互合
唔會點浪費素材。

當然最好就用你唔需要嘅S5互合啦
呢幾隻都係抽番黎嘅s
有冇話邊隻起手好
而家重練
答返上面個位巴打

你拎左隻打手SR起手 開位先

之後就打關打到有自選卷在拎一張SR

跟住留石等專屬池出先抽 因為會必中你想要個隻人
收到哂 唔該巴打
萬能型=拉思 打咩關 到本 王 pvp都係手超優秀
有練實無死

Pvp攻防隊都可用嘅高傷射手 = 路帕斯

防禦隊 最強煩膠 羅納 賽格斯

推圖用 瑪琳 (唔建議拎佢住 要升到好後先叫有作用 而且都唔太突出) 用S遮女法師好過

推圖pve坦 萊恩
佢打pve好優秀 有佢變身掛機基本上無死 打副本又可以幫坦 打pvp就比較弱勢

而最後仲有隻亞莓,超高傷 爆發一波型輸出 技能冷卻比較耐 生命力 自保力比較差
瞓先 唔明之後在上嚟問

加油
連左刪唔到
而家得番電話號碼綁到
連左咪係Game入面刪返
想問啲套裝著左
用工具解除綁定之後其他人著唔著到?
最好唔好解綁, 因為太浪費資源, 賣出去打個件好過, 橫點加9好易

BTW解綁之後其他人係著到
哂左3000石10抽先睇到呢個post
呀莓同拉思,邊隻強到100先好啲?
同隊有S坦,補6星+12未覺醒
同埋小隊技最好係揀咩?
用緊加速,復活
無知一問 唔解綁點賣 物品庫唔見
無野了
lass
+sp 盾 加速 復活 消buff/debuff都有用
真+拉思+路法斯係咪應該揀多隻愛咪
Pvp呢兩隻都要升

副本一星期重置一次 材料數量有限
俾邊個先自己取捨
愛咪打人就派唔上用場

主流係未出凜前 最強攻擊隊法師係S埃及補

長期消Buff

凜出後就將埃及補餵比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞