【I/A】GrandChase 永恆冒險 三小俠 (3) - 日服/國際服 中文版即將推出!萬聖節等大量活動正式開始

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
揀愛咪唔會後悔 好好丁
回Sp 無敵 無消buff 浄化呢幾招主流pvp技

特別係回sp個招 萬用技 打任何關都用到
愛咪除左打架無咩用途
其他都好完美

想打人就練下面呢隻,到凜出之前都係最強攻擊隊補 沒有之一

我都係諗住砌下裝先 依幾日都得閒玩
抽中呀莓 起唔起手好 定刷拉思好
買遠征雙倍 叫5隊去返工賺

打次元獸
睇你啦

之後卷都可拎拉思
台服得世界1

日服出到世界3

唔同世界嘅副本都唔同 ,裝都愈來愈勁
咁起佢啦 唔該哂巴打
Btw 起手4星卷簡小羊補定仁慈女王好?
會 我合過3次

S5互合變SR 體感1%

A都有人將佢升到變SR 但首先要有愛+大量投資

無咩特別A4以上拎去賣
A3互合搏變S

記住hot time合 有加倍
我地新手洗唔洗開左圖鑑拎石先
唔係好識中文角色名

你有隻勁打手 可以拎隻 修女補先 在搵多隻近戰係前面頂住
我諗難度3前應該唔洗用坦

如果想安全就搵隻坦補先 海馬坦會幾好

海馬坦 修女補 亞莓 加多隻打手

(推薦劍士奧利維亞)萬能強角 打關會送 做晒星任
等你有多餘資源先

開圖鑑都要錢 進化石去升人

你有石就開研究所 遠征先

唔派人遠征返工賺錢會唔夠錢用

姐係呢兩隻
啱啱見你推薦 打人係第二隻 修女應該第一隻?

海馬係呢隻

完全正確

海馬可以用到有萊恩 先換走佢
收到哂巴打
又係我
對戰pve 嗰到 嗰30次係唔係每日最好打哂佢?
有時遇到好勁嗰啲係咪冇得轉其他人打,要死頂左佢?
藍火通常係唔係買進化石?
好勁果d我會集火打爆佢d辣殺之後走場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞