連登冇人揸?BMW車主討論區

408 回覆
3 Like 15 Dislike
E90 320i 已賣
主要因為歐洲車好仆街,一壞就整死人
我收車第二日已經壞返廠
我有架12年日本車 真係未壞過
渣過E87 壞到我識點整輕微野 壞錶板自己去湯場買 仲少左里數

依加渣緊F20 後座長左兩指 尾箱大左少少,同埋渣撚左成年都冇野壞
F20 118i M sport MT 開心中
記得換套靚呔唔好慳
535i
17年 530i
揸咗一年已經壞過泊車鏡頭同埋parking brake
完全明解
16年4系
壞過好多野
水箱水喉漏水,個響鞍冇聲,ABS感應線壞,水箱感應線壞
仲要由收車第一日到而家慢慢出現
以後都唔係好想再簡BMW 仲要話德國
其實買車一半睇運、一半睇你平日保養
我收車第二日已經壞返廠
我有架12年日本車 真係未壞過

我架f30 316i都岩岩壞左abs,我估應該都係壞線,想請問下番廠整係咪好貴?或者有冇車房推介?
多數都係 我未過保所以返左廠
我都唔知幾錢
咁多位師兄,13年(12月)320i GT 點睇,行咗75000km, 私讓開緊$190k, 咪數都好多,不過試過都幾精神又幾好力(揸緊11年 corolla jor)
師兄19萬budget買架行左成75000 km?! 同埋GT真係好似一架船咁? 你成日車屋企人?
我個藍芽無咩問題

係有d想成個idrive換左佢,唔知換唔換到套CarPlay
大家點睇m2 competition?
渣緊tesla model s 想換?
覺得model s 太大架 同平時兩人坐多
5年75000講真唔多
我日日揸一年都17000

16/17車,0首應該30萬左右
13車應該係第一水,190有啲唔值
真係車屋企人多,貪佢後座空間同尾箱夠大
睇28car, 都開緊230k-260k, 所以以為佢開190都唔太over
出架335 好力好多 不過如果要13年車就應該唔得, 但起碼都328?
想要好聲唔好用藍芽
插線啦
同款at
渣開fit仔 想換X1
見舊車款 2010-2011 好似7萬幾
買番黎會唔會好多野汁同埋SUV係咪都幾舒服
利申:新手
3GT 如果屋企人高坐後座會有少少頂頭
有無人會換波箱油
廠話life time
Abs sensor線,壞過兩次,出面 around 1000蚊連工包料
唔係貴,不過我情願俾多少少買新少少啫
3gt 個款襟睇,你上discuss 睇都有好多人當family car
今時今日唔渣BMW,out哂
轉渣笨鼠AM豬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞