連登冇人揸?BMW車主討論區

408 回覆
3 Like 15 Dislike
我架18年320 好dun
想買15,16 年 428i gran coupe. 有冇清揸緊? 有冇鑊氣
有時落雨行車個隻窗裡面有啲"吱吱"聲
應該係窗較有嘢鬆
啱啱換咗2013年320d,係咪要update software先有藍芽聽歌
我個名
可能係產地成本問題?4系德制3而系係南非?
4 仔好似made in Germany.
係 香港太多爛地
自問唔係車手,下次買benz
車手都要有錢買d可以轉suspension模式既車
E90 328i 2011 want to sell already
你入唔入?
Tg chat
BMW D 鑊氣夠唔夠AUDI 勁?
宜家架AUDI 好多怪聲, 轉盡肽有聲, 過減速博放到極慢有聲, 踩BRAKE 踩少少唔踩盡又有聲,
但又無出任何ERROR CODE

想轉回BMW 或者BENZ , 唔知邊款少D 怪野
F48
想問下大家知唔知x1 18d 換油幾錢先正常(車房報$1500),
同埋呢d 車換tie 幾錢先岩數 (車房報$1500 一條防爆)
M135
自帶油$300-500人工都有,用車房油驚佢溝油/假油

唔使防爆啦,4條靜音胎王 P3ST,$5000左右,細胎鋪平少少

https://www.tyrepac.com.hk/tyres/list/multi?width=225&diameter=17&height=55&width_back=&diameter_back=&height_back=
去順寧道孖八換 應該平啲
防爆1500差唔多 冇防爆一條都要1200-1300
唔該晒兩位師兄
其實有咪有個bmw tg group?
有冇ching換左無防爆係唔係靜好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞