連登冇人揸?BMW車主討論區

408 回覆
3 Like 15 Dislike
始終都太舊,貪新鮮想轉款都唔出奇
好難接受仲用緊E90 甚至係E46堂軚
認真,柒到核爆,手感幾好都假,一入車箱就覺得架車好舊,換埋軚換埋大mon 會醒神好多
12年328i
之前換過凍coil 風隔
同一個溫度風速
有時好凍好大風
有時d風力極度微弱
準備出2012 f30 328i sport
有咩需要注意
嗰筆錢夠換套靚仔軚鈴,甚至換埋避震都得。有錢搞都搞咗外觀先,所以你見好多外觀都落齊料,內籠重係 sport / modern line
我反而覺得自己享受緊要D,講真又唔係咩靚車,都唔期望會有人望你
唔笑9你都偷笑,係架車入面渣既感受重要d,避震包圍我都會搞,但應該放到最後
聽日拎架09 323I
唔知油耗會係點
想出4系

435 vs 428 係咪真係差好遠?
435好少盤
請問各位14年X1無idrive, 用usb cable駁iphone差到電但係播唔到歌(話cable唔十卜),係唔係要買y cable?定就咁AUX都得?
等埋G20先啦
直6
而家架E90M 都仲好好玩好好力水, 係油貴D, 而家都唔算貴應該20幾萬有部, 小心D執架正正常常就可以, btw 想換翻架4門有400幾匹嘅大多數都好貴, 有冇Ching 有車可以介紹....
X3 2010- 2011 大概幾$ ?
見好多都120k -140k
我都搵緊 428cab
係渣左廿幾年寶馬
新車都買過四五架
只能夠講,渣開寶馬真係轉唔到會
新x5真係
成百萬,渣緊五系嘅我買得起都唔捨得買
比我買88萬果架七座版已經滿足
如果用得88萬真係豪多十萬畀佢買M Sport版,靚咁多
3系個Size 就夠
所以好期待G20 開售
揸左個幾星期 如何 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞