Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (22)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Child登仔可能覺得後生就咩事都唔會有
但心臟病話死就死架啦, 加上好多人成日坐唔運動身體好差
定期做body check係常識
而家有個device你當錶戴就可以keep住做簡單既監測 其實真係好有用
同好
我黑鋼配黑+螢光黃
其實點解後生一定用唔上
其實冇衝突, 當你每年做一次body check,
中間既時間你都唔可以確保身體唔會起變化
有部長時間貼身既device mon住一定好過冇
呢個理論同話用56k就夠有咩分別
我諗佢地一定已經關哂健康App個權限唔比紀錄D冇用既資料
連買隻錶都要俾人質疑
好同差都可以用架
邊有話知自己差先用
就好似買幸運符咁
想問佢26/10-2/11 deliver俾我係咪應該多數26號送到同今日會收到通知出貨
用唔上就唔可以買錶
用唔上就唔可以check著
用唔上就唔可以買S4
用S4就等於用仆街同ECG

乜野邏輯嚟
即係天文台喺天氣好嘅時候冇用(因為冇事)
天氣壞嘅時候都冇用(因為個風打到嚟冇得避)
所以可以拆得
想買隻俾老婆但佢手腕纖柔大概150mm左右
我自己用緊隻s0 42mm,我有問過佢如果想要會簡邊隻size
佢講過買大size同唔要膠,咁我咪考慮買不鏽鋼錶殼配鋼織手環果隻
問題黎啦,鋼織手環得一個長度而老婆佢又細得濟唔岩帶
有冇方法可以令佢岩帶條鋼織帶?
買44mm 配40mm 鋼織
你帶佢去試下接唔接受到
買細錶細帶應該冇問題
咁我哋唯有祝佢下個心律不正
跟住喺街暈低 都唔知乜事啦
到時至知有用 都可能太遲

Dear Tim個廣告其實好有意思,有深度
不過佢呢啲唔知意義自然唔撚識欣賞
你有用esim function, 要俾錢有幾on9?
你個plan本身唔包呢啲功能嫁嘛
之前係free俾你試用啫。
如果話一個月都用唔到幾次,覺得唔抵俾又另一回事。
點解金色冇岀鋼錶帶
金襯銀鋼帶唔知會咩效果
而家去緊apple store 試先
佢想要大錶
可能睇下皮革帶岩唔岩佢帶
其實大錶最細嗰圈啱啱好就係150mm
可能都啱你老婆戴
不過條帶粗少少可能會唔襯手腕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞