Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (22)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
好彩姐,當時普通gps同nike gps都有貨咪搏下nike會唔會少人爭就好好彩咁成功咗
齋藤樹愛羅巴打可唔可以留一留telegram ?有野想請教你
係到問啦 唔想自爆
發現新大陸
㩒兩吓錶冠可返回上一次嘅app
其實想問你monitor既野 想借黎參考下學寫
我新手黎 唔多識點寫得好
無乜參考價值
今日銀黑綱又會咁大貨ge
鋼質感又靚好多既
睇預算做人
你預$4000玩一年花左唔心痛咪gps(可以加套加貼鋁當然冇問題)加唔加apple care閣下自理
想帶兩年又有budget怕花撞爆玻璃咪鋼版 鋼你拎d拋銀布拋銀膏又可以新淨返d
D人唔知係咪bot 買,mon 住tg 黎買,車尾燈都見唔到。
等到月尾轉左plan先去買, 用埋個esim

打算買nike 黑鋁玩下就夠
因為直頭無whatspp 個選擇
另外想問 如果我hkbn 無esim 提供 我可唔可以出番另一手機台既esim 再connect 番hkbn 台既手機?
應該唔同號碼唔可以
轉台啦

要兩個都ONLINE 緊先可以的
可唔可以電話唔彈聽電話顯示 由aw顯示有人打黎 ?
為左apple watch esim我黎緊轉台仲要無限data plan
個個考量都唔同姐 最緊要自己用得開心 但我覺得巴打們d用家意見都好實在 最後我入左手黑鋼 而家摸索中
Tg真係慢 我自用買iphone果個0.5秒check一次
我金鋼44mm都要等到15/11
我10月29日-11月9日啊
等到撚都長
金鋼小貨,冇辦法
黑鋼應該係最唔易花 如果你配膠帶皮帶唔易刮花 如果用鋼織自己就小心d擺 會自刮錶面錶身
我買膠咋 諗住運動用 平時用淘寶鋼錶帶 而家發覺差電就咁放係枱好似好阻 我見有啲巴打圖有買個野裝住原來真係有原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞