Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (22)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
買到gps nike+啦
感謝齋藤樹愛羅同好天斬落雨柴兩位巴打
唔洗多謝我 我覺得tg無乜幫助
周街都無現貨.

最後我去左 續約出錶.

C_L - 貴貴家庭PLAN - 我交緊 580 (3個號碼 10激)

佢升左我個PLAN 交 866(連埋隧道等雜費) - 換 2 隻 AW4. (44MM 鋁 LTE 版)
2年約 - 4個號碼 20激 仲有其他濕碎野.
Lte大把貨喎
Nike有喎
大家有無保護貼推薦?隻watch好易花
Nike版定普通版好 黑鋁既話
尋日荃灣50蚊貼左張mon貼今日就甩。好渣
Apple care係咪幾時買都得
花咗先買呢
想問下點解我aw4收唔到手機信息 whatsapp之類都收唔到 .突然今日收唔到 通知已經開曬
錶都要咁保護唔好玩啦
好肉酸
有無見過人十幾萬隻錶又用套又用mon貼
睇左好多呢度巴打既意見 自己對上兩隻普通錶都係番屋企除低個陣跌爛左 又成日撞門撞枱咁 所以好似買鋼好似好d 因為講到鋁好易整花
另外雖然顏色呢d野好主觀 我自己想買黑鋼錶帶戴 想用開用緊既巴打們俾d意見買邊款好
十幾萬嗰啲用sapphire面點同吖
岩岩先爆左比錢換過隻 攪到我想買張mon貼
料都唔同啦
買apple care, 就算冇跌爛整花 臨到兩年去換隻新當換電都抵
會買啊 2年5百幾都ok la 我諗住買隻好啲 唔會咁易撞到爛左睇唔到
巴打用邊隻色?3千幾 計計埋埋洗成皮野 捱麵包都唔掂
nike 44 銀鋁依家係咪可以直接去門市買唔使IR
nike 44 銀鋁 lte
用緊銀鋼, 你碌上幾頁我都post過圖
黑鋼我覺得難襯其他錶帶
錶帶你之後upgrade都可以繼續用, 我覺得值得比既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞