Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (22)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
最後巴打用邊款?
amazon用dhl on demand delivery真係好屈機
買ac+ 用到咁上下都換
我用緊普通42膠貼,觸感好正
之前用d玻璃貼係全包邊但觸感好差又易甩
坦白講 爆Mon保真係可有可無
你隻AW 撞花咗 拎去換都唔包啦 咪又係要靠AC
我唔會為咗佢而要自己一定要去Smartone買AW囉
覺得唔係可有可無 就記得幫襯Smartone買AW啦
不過你知而家啲Apple products QC幾好啦
唔好彩 又要走多轉再換過隻新啦
6s開始d qc差到
aw4 暫時未見有
講緊爆左芒的話, 爆芒保可以claim "AC+ 果500幾蚊"換錶錢
我就係因為咁先係smt 買隻錶既, 而台就唔係用緊smt
你可以話係apple store 買係穩陣d, 所以唔好去smt 買,
但可有可無既意思係佢有同冇都冇分別,而事實上有同冇係有分別
有朋友叫我幫手買隻40mm gps
點知今日一隻都無
正常
唔係點會叫你幫手
尋日易買
隻錶無左tg個app嘅
4g 係咪周圍都大把貨?

諗住屌返隻
去Smartone或者人仔台都任買(鋁款)
大佬呀 可有可無 係指有同無 都無關緊要
爆Mon保係有分別 有咗係Bonus 爆Mon慳返筆
但唔係一定要亦都無關緊要
反而AC就一定要
我都係嗰句 如果覺得爆Mon唔係可有可無嘅 咪去Samrtone買囉
用Apple Store 嘅即場Service去換一次爆Mon Claim錢嘅權利
其實Apple Store 嘅即場Service 都只係寫明可以換翻新機, 同外面買冇分別
開盒有事換到全新只係好彩, 年頭我係store買iphone x就係咁, 所以已經冇執著係唔係store 買
問多次 有關watchchat既問題
已經所有野up哂最新版
iphone同watch都裝左個apps 連到線收到msg
watch入面既通知 想搵入鏡面同步iphone提示 唔見有依個watchchat簡
其實係咪一定要入個apps先覆到 watchapp係咪唔識出pop up 通知
Smartone門市大貨?
門市買係咪都有爆mon保?
Online store show 無貨既
鋁先有
gps仲未有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞