Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (22)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
S3 黑鋁運動依加trade到幾錢?
算啦,明明免費野都有人唔要,你阻人唔到。人各有志。
想問下如果經apple store 買錶要入e-sim洗唔洗落返門市搞?
另外想問下而家係咪有$18附加費要加? 係咪每個月$18?

之前係咪有巴打講訂左水凝膜?效果如何?
都唔撚知點樣可有可無 條友係咪唔撚識用中文字講野 定係睇唔明人地講緊乜
用緊SS 好難爆到佢個芒
垃圾嚟,我用過,個質素好似買新機個塊膜,邊位又易痴塵

有冇人用過水凝膜同玻璃膜?
https://lih.kg/456854
有無咩app 推薦用?
個個台唔同, 暫時cmhk, 3 未有要求收, 但月費Plan有要求

smartone, csl 新申請全部都要收, 你有牙力waive到另計
唔撚知咩叫可有可無 咪去查字典囉
如果你覺得爆Mon保唔係可有可無
記得一定要幫襯Smartone 買
我只係提醒巴打
千其唔好以為有爆Mon保就唔買AC
睇清楚先出嚟吠啦
有冇人知DHL送貨會唔會提早?
我見到佢已經到左 唔知今日會唔會派件
佢寫估計時間係19號 會唔會18號到
我 真 係 比 哂 我 最 大 耐 性 去 等 !
等左一個月
唔明點解有ac+會令爆mon 保可有可無
會 我amazon買野dhl成日早一日到
希望聽日會收到
佢上次打俾你定點?我朝早唔係屋企
下晝就可以 我怕佢哋唔打電話
你聽朝再check下 如果派既話我個區9點左右會轉派送中
打唔打比你就睇派貨條友
沙田區呢
係咪聽日再上dhl check住轉派送未
剛剛收到新電話費單
多左一行寫住 apple watch 流動網絡服務(免費)
想問在Apple Watch登記果時係寫免費定寫住要收$18?
登記個陣 不過依家多數收錢 以前plan就多數唔洗
我登記果時咁岩都寫住免費,但而家睇返 見佢寫住$18,如果之後隻錶洗左機再登記 係咪要比錢
咁你就要問清楚你個台
買咗Apple care爆茫都要俾多5xx佢換
Smt 個爆茫保理論上係你去完apple 用咗apple care俾咗錢5xx換錶之後 可以claim 返個5舊

咁都叫可有可無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞