[A/I] 遊戲王 duel links 1001 開post 是常識吧

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
等睇包膠
新一批過期石聽日到期
體會到當年歐豬五國不斷殺到埋身果種感覺
我依家試下先
俾你地講到好亂
試過聖杯尤3打死佢,我要食埋傷
攻宣同damage step 開杯都會照食

同埋尤2同3發傷害效時間唔同
試咗
尤貝爾站場+龍族轉
殺龍巴斯打過去
唔扣血
成日都睇到巴打你話就過期
到底有幾多石

冇炸怪、但尤貝爾唔食血
每次升階戰例牌fuck draw, 跌階戰對面咩牌都神起手
呢個case 睇來要規則大師解解

16頁佔左99%都係石黎,果1%係決鬥寶珠 當然有d只係1石5石咁樣
依家連活動都唔敢咁快打,早拎石早過期
1、龍族超融合可以釋放尤貝爾,跳高階尤貝爾會錯失時點
2、尤貝爾不戰破係永續效果,只能靠聖杯抹殺效果
3、不炸怪不扣血,因為唔係規則效果
沈大師
點解咁多
窮撚玩家冇得每包都抽,skip左好幾包
記得好耐之前呢到都有個巴打話當d卡愈出愈多,窮撚玩家就冇能力抽哂咁多包,只可以睇邊包個威力大先抽
依家我就係活生生既例子
呢頁啲石聽日,後日到期 好抽下野啦
睇緊你地討論再決定繼續抽白龍定係抽新包
呢句野係當年飲水巴講既
或者咁睇你過期,石就真係白白冇左,你而家all in一樣起碼都叫多件玩具玩
選擇就得咁多,直至最新包, 當你想砌龍破壞系列,你有冇果隻融合破壞劍士? 你冇既話比你抽爆三盒新包都係玩唔起,所以預期睇最強,不如睇你現時個卡pool砌到咩最完整

比你今次skip左,下次係大包,更加唔知點
我又唔會擺到過期咁浪費既 預計今晚會抽少少
我本身想睇下出完新包會有邊副彈起,果張融合破壞得一張 要玩應該要落2?
玩吸血鬼又冇牛頭鬼 白龍張ur未齊3 亞馬遜收皮之後得翻尤貝爾玩下
仲有史前外星人
我爆石左幾日keep左3頁石
今朝洗左3000石抽新細包成個人輕鬆晒
計住啲石幾時到期其實好辛苦

38頁全石

今晚準備all in殺龍巴斯
我吸血鬼都冇牛頭…擺埋左一邊
發覺空牙之後 細包勁既系列都要用到起碼2張舊大包UR, 所以有巴打話留石等新系列, 其實照K社套路 之後會更難玩
工具龍係咪唔會勁
太易卡
又卡手
又卡後場
而且俾你達成COMBO都唔勁得去邊
其實我有啲想要新個張ur陷阱 ,但為一張卡抽又好似好唔抵,我又無巴斯啲卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞