[A/I] 遊戲王 duel links 1001 開post 是常識吧

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
可能下代都未捱到已經收皮
我最鍾意空牙
斬成咁都冇乜心機開APP了
隻game 副副deck 都好玩過空牙 唔駛咁執著wo
純粹貪佢個樣得意
隻剣士
好想知呢次禁卡表後係走左更加多人,定有舊玩家回流
想撚貓玩獸deck 啦
走既人可能多過回流…棄左既未必再跟得咁貼
都唔知幾耐冇試過咁多大獸企場
呢個問題dkayed都出過片屌過,但k社一樣冇理
都唔知佢係冇心搞個回收系統定係營運團隊未諗到點整
最好可以換番石…多少唔緊要…最緊要合理
k 社心諗咪俾你班撚屌可以換寶珠買交易商卡咯
之少d禁卡應該要有補償
禁完變哂廢卡
唔通留黎等佢解禁咩
ur卡換寶珠邊個諗出黎…我用石抽但換寶珠
留嚟做時代既眼淚
佢要新手玩到只有出新森羅新空牙,抽一盒就砌到既高強度deck
但係又係搵笨,因為咁出個個都會玩細包
變左又係天梯氾濫 ,之後又要nerf幾次,再nerf到副deck廢左先改到個meta
下下都咁搞法完全係on9

仲有限埋要抽既SR又係on9,狡坑一早就唔應該出,一係你就限完出返兌換卷比我
d卡一出左就收唔返,限制都只係變左新deck可以落舊deck唔落得
其實都係果句啦
跟返時序出根本就唔會有咁多複雜野搞
想玩即食啦…吸引新血但無視舊人
雖然本身冇玩森羅同空牙,見到森羅第一次nerf完就成副廢左都覺得有d on9
你一早唔亂出咪冇事
空牙同森羅都冇玩過
Lm
唔明白龍deck 入面落stardust 點出
宇宙智者7星加白石/守護者1星
根本就係,老手應該明,最初隻game得恐龍牌,之後到海龍,墓守,老納咁樣個進度慢慢去,有新手叫佢慢慢刷副恐龍玩,唔哂錢又有一定強度, 係一出紅眼靈魂之後個年代唔同左,潛海打後更加亂, 個強度差距太大

講真,老手都係慢慢自己farm d卡黎用,而家叫新手一鋪all in砌空牙,森羅,係一個賭博,因為佢就係得一副,呢兩副一限,你打rank打唔到,更大獲係你連分都刷唔到,一陣有咩活動勁卡,唔通真係拎副npc deck慢慢屌咩,悶到咁係人都棄喇, 反而老手因爲儲落唔少卡,呢兩副限左咪玩過第二副

k社想出T1細包,吸引新手追上老手,但冇諗過呢個系統一崩,來得快都去得快
每次都係1個細包就一巴巴車落大包mix struct deck 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞