[A/I] 遊戲王 duel links 1001 開post 是常識吧

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
目標打上傳說就收埋套真沉默玩其他牌組
對新手黎講一黎就上傳說好似有d過份?
黎緊亞馬,空牙都nerf,玩咩牌組好
吸血鬼keep住t1...不過新手可能有d吃力
可以睇下duel link meta個網有咩牌組係t1
本身都有其他巴打叫我玩吸血鬼
但係套牌組真係唔係一時三刻夠石砌
我偏向上傳說之後玩下娛樂牌組,反正有套真沉默當t1牌組咁玩都夠
核成可唔可以當娛樂牌組…不過好似比人屌打
komoney 個網冇入到工具龍個盒
要自己人手打網址入去既喂

https://www.konami.com/yugioh/duel_links/zh-tw/box/power_of_bravery/
核成暴力到傻,唔撞粟子球輕鬆贏
要速戰速決…資源唔算多…好似每回要扔牌定show牌?
儲夠牌 otk
有伴龍基本上召到爆裂劍士+破壞劍裝備
而破壞劍個2張舊裝備都剋到吸血鬼
t1唔係好穩
1.對手不能發動已經表側表示存在的魔法‧陷阱的效果。
2. 對手不能發動墓地怪獸的效果
(想問咁真沉默被戰破可唔可以發效?)

黑暗衝擊得保底...
大波唔係墓到效果係被破壞效果
thx
今次應該skip細包
沒咩泛卡
破壞劍要舊大包2ur+新細包3輪先砌到
變形鬥士出齊卡但強度上唔太襟玩
遑論廢鐵同大日
工具龍三張黑項鍊會好淫賤
一街白龍
最後用魔書輕鬆五連
終於出我嘅魂卡
廢鐵搜索鳥
冇廢鐵龍嘅廢鐵
依家用白龍deck半成品衝階級卡白金
睇依家風向
之後都應該唔會去到傳說
過多2日啦
https://youtu.be/gR3MizwTUUc

Competitive= potential for fighting with tier deck

from playmaker
今朝用白龍上左王,最後五場有三場內戰
帶比翼好好玩 無視潛海打鳩佢
齊三
算做歐洲人、三百幾萬搞掂
刷埋最後招技棄
白龍見魔書係咪可以禁定投降
定有咩combo剋魔書
宇旋 吹起
大家記得22號先係限卡 依加入store更新3.1.0只係改技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞