HKCC 2018-19討論區[9] 1001又唔開po祝每科都Fail

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
你睇返你個study pattern
千祈唔好讀
中學無底嘅讀到你傻
加埋肥ben出卷啲垃圾英文
你唔使旨意B+ up
點樣睇洗吾洗reg
吾你老母
咁大個人,圖都唔識睇
弱智?
唔止第五 連第四題都唔識 有無人可以教埋
tg?
好認真 大家都係fm 我原本都係乜都知 我都係長期mon住依到同nonju先熟返啲 仲有請教各位巴絲打
唔係個個都好似我咁得閒睇手機 但最基本都可以去足學校比你嘅活動 reg科8號已經教曬你要reg幾多科 邊啲reg得邊啲唔得
比啲責任心同認真對待多啲啦
year1係咪應該唔洗申請non jupus住
想入就deadline前報名 等出sem1成績先扔上去
Late application 基本上唔會考慮 唔好等出成績先報
唔係啦 我照申請 試下有無offer 練下interview咁
有冇好心人可以解答吓CCN2004 MO份individual assignment嗰答題pattern應該點
Q1答customer,empolyer同empolyee
多謝大家
救命 唔記得自己係aa3 ,ds elective唔記得reg返啲aa3既科 咁會點
好似打一條formula 再拉返個data table出黎
係街開唔到post啫 咁都要俾你詛咒
咁你1001唔開post係你唔啱喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞