HKCC 2018-19討論區[9] 1001又唔開po祝每科都Fail

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
我都係
好驚錯
stat如果全部數有小數點嘅話點搵class width
問lecturer又講到一嚿嚿咁
唔係要round up架咩
利申: 只係讀過intro stat
圖書館唔比大聲講嘢,唔比講電話唔係常識嚟㗎咩?
點解有人仲可以係hhb拉把光明正大講電話,雖然只講左幾句,但呢啲行為真係唔要得
大家點睇maggie lam,聽講幾有heart
In Maggie we trust
我數學恩師
拉把仲有啲撚屌掛住溝女唔溫書添啦
而家日日拉把咁多人搵個位都難,見其他人搵個位都搵到咁辛苦
呢啲垃圾霸住個位之餘又唔係認真讀書,仲要調返轉頭比面色你睇
咁大個人都唔撚覺自己有問題
快啲報定speed啦柒頭皮
收皮啦自己唔温書係到怪lecturer廢
自己睇notes有埋example俾你,仲要包晒無小數位,1個小數位同2個小數位嘅例子
除非你啲英文廢到連stat用嘅英文都睇唔明
你唔識仲可以問同學同去個math learning到問
屌你自己懶就藉口多多
example就搵唔到
我係睇過龍飛走咗roundup準則嗰句 唔好意思
竟然有人class width都唔識計
講事實竟然有咁多人負評
唔通佢哋覺得無問題
呢度好多速生睇架
Maggie都唔識 好打極有限
Maggie Lam 世界第一 呢句係我校校旨黎
如果真係幾句,咁冇所謂啦
年年sem1都會屌霸位
上年sem1 最撚癲
CC超收
搞到網吧 拉把長期爆
6點開始先有位坐
最撚記得係secret 見過有人影左張相係霸位就咁掉個file係張枱到就霸左位
圖書館staff都係sem尾先發力捉人霸位
其實如果見到有人就咁擺低個袋或者file係度霸咁耐位既話
就直接拎去LG報失玩尻佢算
有無人知intro psycho midterm大約有幾多題係書度出
想請教下 剔完 I will update qualification status and results on or before 填左日期,佢都叫我Please select Update Result Date. 明明填左日期,我都save唔到,係咪我一個人咁?
polyu申請Non ju果度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞