HKCC 2018-19討論區[9] 1001又唔開po祝每科都Fail

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
仲有一個月考試
比負皮嘅同我企嚟出嚟
我俾嘅 點?
你一係冇3.8 一係就唔夠錢
遲下用Laplace 轉撚走你
笑撚左 幾好笑
微巴 星期五engine math 加油
你都係
拜安仔有靚grade
一齊拜安仔 做佢打手
大學夠話33222
你係咪入到?
咁c既解釋係咩
唉,其實我地合作可以做大茶飯,何必係度針鋒相對呢
唔想同啲asso都讀唔掂嘅人合作
邏輯上可以想像 有人想被人討厭,所以係經驗述句
係,合作將你條推銷撚塞翻入伯母子宮 咪誤我地CC子弟
呢位ching心水真係清。
其實呢,3.6,3.7,3.8,4.0 定係4.3 都冇咩分別。Oxford 自己有整一set 嘅admission test比人考。當然啦,仲要有面試嘅。

咁Oxbridge 樓下個d 勁嘅英國大學呢,例如UCL, LSE, Imperial, KCL, 要求同三大差唔多,而且除左Imperial 數學系跟牛津要考admission test 之外,其他科都只係要ASSO成績同埋IELTS 成績就得啦。

咁點解d人出國都唔係d好U?
好簡單,唔敢報,就算成績夠都唔敢。

唔可以唔話ASSO真係勁。一般associate degree ,例如英國foundation 同埋international year 1 都係讀1年姐。但係ASSO讀兩年,而且d lecturer professor 真係好勁,三大,PolyU CityU都有,Department Head仲係Imperial tim.

HKCC 同HKUSPACE質素係有保證嘅,連Oxford 都認何。要知道好多國家同地區嘅正學士都唔比申請入Oxford .

不過我覺得就係讀得太多先覺得IAL夠快,先推薦比大家姐。
只可以講你好反智
Undergraduate Entry 啊睇清楚d啦
點撚樣誤你子弟啊,講事實都負皮。你地先係誤人子弟啊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞