RTX 2080 TI Sli + NVLink 已入手 - 暨RTX 2080/Ti 集體打J 區(3)

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
因為我張信用咭用咗好多年,唔查都唔知仲用緊老豆老母地址

好多其他網站billing address 你鳩打送貨地址(公司)都無問題
你billing 叫同張卡一樣地址呀嘛?
係....送屋企都好正常姐
我自己從來就買野都唔送屋企 因為送唔到
送公司先好

一來邊間速遞或龜遞都係工商地址最快

二來公司正常送件時間一定有人

三來可以自行安排入境時間同方法

(例如第二張2080ti 我只係帶咗主體返屋企,其餘成盒放喺公司)
點解? 唔係市區?
我返地盤........送到地盤應該變左灰或者垃圾
上文講過,村屋嘛
村屋同埋算比較偏遠平時連外賣都唔送果D 偏到好多時要教送貨司機入黎村果隻
好似今次上到4K 60?
單張2080 ti?

暫時大部份都係,shadow of tomb raider 好似差dd

AC Odyssey 呢隻閪嘢max 的話好似50fps 左右,要降低一級high 先有60fps
義海一個 samsung CFG73 27" 有無人要
想請教咁多位巴打,我有隻mon想買, Amazon, bhphoto newegg都有貨,推介邊間買?想直送屋企同埋大吉利是有光死點要退貨易搞?
amazon
要check 光點死點落腦場驗屍啦

水貨唔啱你

同埋你隻mon 行貨水貨差幾錢?

唔差得遠買行啦

Shadow Warrior 開4k 143hz (set 低1fps 去確保g sync kick in)

兩張咭用量低到咁:

其實技奸係咪仲未宣佈出隻2080ti aorus xtreme?
我諗隻zotec聽朝起身就processed
我想買個隻其實冇行貨 msi mag241c
普通144,唔係巴打們啲頂級野

如果淨係論送貨速度同質素,邊間好
5號出左
月底有售港行就11月
今個月底又唔算耐喎,等唔等埋好
why not both
你俾錢我就both
Newegg 應該係最平最快

咁大盒PG27UQ 先收你三四百港紙運費

但光死點退貨我真係唔知

CS 應該amazon 最好
好正常... 除左隻GAME達住左NVIDIA既GAME都好少兩張食哂9X%
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞