RTX 2080 TI Sli + NVLink 已入手 - 暨RTX 2080/Ti 集體打J 區(3)

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
...咁你仲衝出黎認...
得個email 啫

好多巴打都有

香港呢一刻手上有nvlink的人應該好少
香港呢一刻想玩又玩得起2080ti NVlink,都冇幾多個
有冇諗過D有NVLINK但無卡既人
用嚟做乜
I mean 訂左卡但仲未到個D人
1080 ti sli + hb bridge兩年前成本:

$699x 2 + 40 = 1438

年半當你inflation 5% 大概港紙12000

2080 ti sli + NVlink 今日最低入手價:

$1149x2 + 80=$2378 大概港紙 19000

相差7000, 未夠呢度d 大佬買半粒7980xe
Link 應該比咭難入手
呢度好多大佬7980XE可能佢地睇唔上眼
唔係呀,我手上未就係得 NVlink 同兩個 EK water block
出現了
嗱,你風流快活雲遊在外唔計啦

同埋都喺我手,你未攞啫
咪係

一句打爆堆ram 槽已經勁過晒你d 濕鳩gpu

仲有位ssd 控呢? 五六千淘隻4TB ssd 都面不改容,佢一堆ssd喎

大家喜好唔同啫
無計keyboard mouse mon 耳機
K95+G903+powerplay
所以我唔會再玩SLI , GTX280 SLI 一直換到 1080Ti SLI 夠皮了 咁多年黎都仲係咁差啲gaming support, 得跑分有用
我都覺玩sli 好辛苦

但買4k 144 mon 唔買sli 又係浪費咗隻mon

或者等下代titan
我全部SSD加埋都唔夠一張敗家眼2080Ti
買唔起全新DC要去淘寶,著龍袍唔似太子
你張2080 ti都快到啦
我由8/21 凌晨谷到尋晚10/10 先射得出

難明Day 巴可以處之泰然

明明到齊都唔上機
尋晚懶西未將oc 版放返主咭位

其實只係四粒螺絲同四條電線就可以加返4% performance
pubg開max有幾多, 硬件台首富
主要係佢上左水 一搞大工程過你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞