RTX 2080 TI Sli + NVLink 已入手 - 暨RTX 2080/Ti 集體打J 區(3)

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
你講堅架?

十二點交收?

因住俾三個大漢拖入後巷輪流屌你屎忽喎
11半點買
佢話等我喎
另一張我等大鵰呀
萬三內買
以為你講笑

點知你堅係十二點交收

價如不幸被雞姦,我sponsor 你一支白花油(大號)
邊度黎
屯門工業區
屋企有支
新界區我渣車送白花油
聽人講第一批有9成都係用公版pcb,只係個散熱唔同??
想等zotac 2080ti 我記得佢有amp edition /amp extreme core版 gtr上網登記多2年保養5年

Case H500i
牛 Corsair Rm750x white 750w夠唔夠?
Cpu 9700k/9900k
老母板 2k內 牙石
水冷 Corsair h115i pro280mm
Ram Corsair VENGEANCE® RGB PRO 16GB (2 x 8GB) 3000MHz white

想全white 但好難搵

原果cpu ram可能亞馬遜買算
有無著多兩條褲
上個月25號果陣我有一刻心動想換兩張, 問左兩個相熟朋友訂兩個strix oc 都要15999$ 我就當堂打左個突, 兩張咪32000$ 我過唔到自已個關
我換兩張普通Asus 加nvlink都26000
我有STRIX 情意結

話時話個nvlink 外國拆解話入面一粒chips都無, 唔知憑乜賣咁貴條野
個價佢鳩up都得架啦
諗起都嬲嬲地個HB橋買左我5,6舊水玩一代就GG
哦,你又話唔換?
信仰奉獻嚟

你可以唔俾架
3080TI 先啦.. 我諗佢唔會咁9屎每代換一條橋掛
用慣左STRIX又靚又涼真係無得輸
其實一二號咭,即係oc 同 advances edition 調位

會唔會要重裝driver?
無試過用兩張唔同SLI
屌,真係要DDU
多手真衰,又無得瞓
兩張唔同卡SLI到已經要還神啦, 以前SLI唔包行到, 仲要單卡行到SLI唔到係無得退/換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞