睇施政報告 睇到好撚嬲

319 回覆
2450 Like 28 Dislike
講都哂氣,三跑都話大白象同連登囝仲有咩好傾落去
講個笑話交稅
所以我一直覺得
香港獨立,以死相搏呢八個字其實好精景。
要民主,要趕走大陸閪,趕走中共賣港政權。有冇以死相搏的覺悟?
好想做返啲嘢 但唔知可以點做
五西大戰
之前市建局收哂旺角d舊樓都係用2000億

仲未計賣樓可收回成本......
天時地利人和 港豬都唔會出黎抗爭嫁啦
當全世界圍攻緊中共 mon撚住香港
有幾人會真係出黎
個撚個得個講字
屌 鍵盤戰士我夠識做啦
傾撚左錦多頁 有無咩實際行動提出?
成撚日等其他人打救 自己就龜係後面
起大台 唱下歌 和理非非就識
你話我雨傘怨婦都好
乜撚野阻止唔到 人民永遠都係反抗政權既手法
連自己都唔企出黎 有邊個幫到
星星之火 可以燎原
但試問香港有幾多人仲企到出黎
為大家負出過既 坐監既坐監 留案底既留案底
咁邊個又有幫佢哋出聲
真心垃圾 科水科到太出位啦 到時起好香港d問題應該重多 d錢燒曬去d大白象工程到 其他醫療教育環保咁需要錢嘅地方問題只會繼續擴大 唉 到時香港只會淪落到同大陸一個普通城市一樣嘅地位 一萬億財政呀!!儲幾耐先儲到呀?d錢咁撚樣用真係火都嚟!!! 到底重要賣港賣到幾時?拎曬香港嘅資源嚟進貢大陸同d企業 我屌你老母呀!
每次政事有咩動靜都係咁,個個淨係識開POST屌,屌完幾日咪又係當無回事

嬲係啱既,不過唔好嬲政府,應該嬲自己點解咁無能
當年玫瑰園計劃d仆街盲毛話英國佬cap左幾多水走 最後淨返幾多錢?依家就真係擺明進貢俾支共cap水啦 dllm
咁撚威
你自爆左先講
好醒呀
眾人皆醉呀
屌你老母啦
機管局未有效運用而家兩條跑道就畀幾百億黎起第三條都唔叫大白象

係咁有好處就唔洗兜過立法會啦

三跑空域限制個d 都仲未講

好心你就唔好識少少扮代表啦
唔敢爆即係廢啦
廢就收啦
咁你走啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞