睇施政報告 睇到好撚嬲

319 回覆
2450 Like 28 Dislike
屌你啦 我就唔信一萬億唔夠買起圍村佬d丁權同高爾夫場
即刻free一大堆地
你以為用一千億就夠? 今次用一萬億,再下次用十萬億

港奴準備每搵100蚊交50蚊稅比政府啦
哂9氣
年年施政報告都比人屌架啦
唔係既得利益者就屌
數據分析13年香港機場升降班次得人地heathrow 8成

大家都係雙跑道人地就繼續升級系統增加效率,香港就買個壞系統

仲未計英國已經分流d 細機去附近機場
香港就狗屎垃圾咩大細機都接,搞到自己爆左就攤大手板拎錢

仲要搵埋d 片面數字黎呃你呢d 傻鳩
係,人地專業人士用幾年做study研究就片面數字,你上連登鳩up不出門就知天下事高談闊論你最叻叻豬。
依家支那狗無錢呀,仲唔大大力奶春袋

不嬲咩項目都係過錢比支那,官再出力奶支那屎眼
唔返工去起義呀唔通

Plz share
連登仔話政府最好幫每人出首期買樓,咁就最開心
呢個世界有google, 數據係heathrow 同機管局有得check, 唔好咁井底ok?
政府d 專業人士有幾專業大家都有眼見啦,高鐵,沙中線,美食車,新田商業城,機管局起完t2又拆,新系統買完番黎又壞, d專業人士就真係最叻叻豬喇
當1萬蚊尺收新界農地
收夠3千公頃
3,000x10,000=30,000,000尺
30,000,000x10,000先3千億
計埋起配套比多3千億
計埋先6千億
仲有4千億每人1000請4億條撚屌輪姦777 4億次
所以咪話你最叻,你唔做特首專業人士真係哂左。我剩係知班盲反連當年新機場同西鐵都反,之後潛哂水。
咁用六千億
倒或過六千億
工程佬多鳩謝淋病
近呢十幾年不停起野 仲要普通市民好少用到
之前英國想起就比中共ban晒
依家就翻炒 仲要貴幾倍
睇見香港咁比班人當水魚咁劏 心都酸.....
屌你老母狗共林鄭狗!!!!
香港已經變到唔再係香港
好想喊好心痛
啲老人家睇新聞講乜就照單全收
人地講晒啲論點 你肯答未呀五毛??
人地google晒 一句盲反就收工??
首先呢仍然冇乜大陸醫生

因為本地醫療霸權閘住
屌 d廢老話啲大白象可以帶來經濟效益 真係再過一千年如果仲有香港都回唔到本啦
又話我地呢啲俾美帝洗腦 唔諗下邊個先真係俾人洗左腦
佢地啲腦都過撚哂期
遲d咪會有
根本醫療已經爆煲
放幾億落去已經可以好多香港人受惠
根本就無腦 人報乜就信乜
成日話啲後生搞亂
你老母 啲廢老都索撚到陣棺材香 緊係唔care
但後生仲有好多年捱啊屌你

同埋 點解香港人唔維護返香港既權益 有事就諗著草
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞