(自用JJ)又要煩買咩 IPhone case 既時候 [3]

1001 回覆
5 Like 14 Dislike
機:XS Max. 已買Case: Speck, X-Doria, Linkase Air, Rhino Shield MOD NX, Catalyst.
機:XS Max.
已買Case: MOMAX - 雞蛋殼, Spigen - Ultra Hybrid, Moshi - iGlaze, Mous - LIMITLESS 2.0
除左多個logo 之外淘寶大把
邊度買spigen neo hybrid crystal 平
清,好撚肉酸喎
付合晒上面要求
機:xs max
已買原廠皮套,uag monarch,spigen-ultra hybrid
到底xr幾時出原裝皮套 真係好靚
用3D mon貼 係咪用唔到catalyst
用緊2.5D + Catalyst. 其實2.5D 同3D 分別不大。
用2.5d會留小小隙,但整體望落去唔錯既
Speck想買一個
唔知星際重有無X既
太厚同個款麻麻地,買佢都係初時冇套揀先焗住買佢頂下檔先。
因為貪佢有D膠紋唔會滑手
之前用開bellroy 轉咗xs之後佢唔出xs case
我應該搏佢個iPhone x case定買nomad好
Nomad會唔會好厚
淘寶買左 128定138人仔

運緊落黎
啱啱上去搵好似得neo hybrid
巴打可唔可以比條link 我 thanks
呢個post居然可以開到[3]

一句講晒,首選官方皮革,次選官方矽膠,顏色多手感正

fit到爆

開[4]果陣再入黎講多次
https://lih.kg/904949 已開
殼既嘢好似換衫咁,鍾意就買啦!
個底唔包
岩岩痴baseus moon 貼 痴衰左幾塊
仆制大陸佬無比神器
不過條邊真係幼過閃魔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞