(自用JJ)又要煩買咩 IPhone case 既時候 [3]

1001 回覆
5 Like 14 Dislike
安全第一。
一係等下air jacket出啦
佢出名出透明case
Apple都代理佢
一係你可以試下totallee/Peel,爬下文有圖同用家感受

利申: 唔係打手,只係買過totallee 透明膠case & jet black case
Aj 最麻煩呀側面無高過少少,基本一跌一定爆mon貼, 唔好彩就爆Mon
同埋$300真係唔值
咁巴打有冇好介紹?
我6s+用過aj,個mon周圍位凸少少幾好用,跌左好多次跌到d角裂哂都繼續用
我max就買過totallee透明&jet black case同Apple midnight blue皮套,用緊jet black超薄
呢個post post 親d殼既相都係會俾人負皮
solidsuit係咪已經算係slim得黎最有保護性既殼
定係catalyst會好d
Catalyst 會薄小小。
點解AJ 咁耐都未出既
點整

本身重話10月中有,跟住10月尾,e家話11月尾
我都唔清楚
可能想確定貨品質素先想出得街掛
慢工出細貨
等下,等唔到用住apple case先
睇圖,你淘寶好過
其實有好多貴既薄case 都係淘寶質素
厚case 又好柒
薄case真係等air jacket好過

用過其他牌子都係差啲
我覺得spigen rugged armor 同 Liquid Air都幾正.
rugged armor幾正. 幾包機. 但最衰開咗窿.
liquid 無開窿, 不過佢個款幾多藏塵位

呢3款透明殼 大家會點排
想買其中一隻黎用
Ultea Hybrid 個背超級多手指模
如果係淘寶質素既話,呢個算高質
佢薄過一張信用卡
柒唔柒見仁見智姐
想問吓solidsuit係咪一定要上網買?thx
諗緊solidsuit定catalyst好
我個喺電腦城買, $268.
但係堅厚.....已經無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞