(自用JJ)又要煩買咩 IPhone case 既時候 [3]

1001 回覆
5 Like 14 Dislike
打錯!$31x-$32x
https://www.24buy.com.hk/Catalyst_-_Impact_Protection_iPhone_XS_Max
我係呢到買既,因為之前去過呢個網既hktvmall到買case,所以今次新殻都同佢地買。唔知可唔可以R下折
btw 個殼唔厚,個靜音扭掣一絕
巴打係咪用xs?
我見xs max 會貴d
我Max呀⋯⋯ XS係好似平幾十蚊左右
有冇人用緊/用過casetify?上網搵殻見有介紹保護性好
睇片好撚正
早知唔買閪牛盾
呢款套好似唔濕得水架喎
係呀,用落好爽
請問有邊隻2.5/3D貼係唔會食左Iphone x個mon少少架
師兄係邊度買?我之前旺角好景($448)買左同你一樣,但上官網睇有手機貼跟但佢無,唔知係咪佢收起左定點,之後上hktv app都有賣($398),有條友買左留言都話張說明書有寫先貼佢跟的手機貼再用殻,係咪比人水左
我之前在pricehk有間嘢做緊優惠連運費$400 都係無貼跟,
我都有懷疑佢抽起張貼,不過我本身已經有貼就算
早知直接上官網買
因爲我收到殼後都爲咗個wall mount放車用而去官網買,
3個工作日就送到香港。
酒精「那」死咗
我用 7plus 時用深色原廠皮套,有時會拎埋去廁所用
濕咗少少水放上書枱直頭甩色,個皮套就一撻撻

個扭制比到你前所未有既體驗 仲要簿過西牛
catalyst如果擺係台, 平唔平放到, 會唔會up下up下
呢隻算唔算做到貼近原裝殼咁slim
扭制早就見過
係諗唔到咁薄姐
係個制凸出黎 其他部分同皮殼差唔多
買左隻透明for XR
都滿意
以我個人用後感
係佢個透明背好易有白污就會好似髒咁
啲塵入背就好想拆佢
感覺係個紐掣阻少少
濕紙巾又水又酒精,唔爛就假
即係個扭制會令到放唔平係台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞