(自用JJ)又要煩買咩 IPhone case 既時候 [3]

1001 回覆
5 Like 14 Dislike
張野感覺如何??

有冇另外裝case ?

本身用緊bumper, 想裸套剩貼skin

買咗依個,覺得好靚
保護性幾好
金屬板定膠板?
手感極佳,不過無保護性,只係防花
無裝case, 做運動會戴軟套

買咗依個,覺得好靚
保護性幾好
金屬板定膠板?

金屬板
怕唔怕少少硬物都會整花

買咗依個,覺得好靚
保護性幾好
金屬板定膠板?

金屬板
怕唔怕少少硬物都會整花

佢入面係膠,個殻花無咩所謂啦
金屬咁咪唔可以無線充電
邊度買
iGlaze Slim Hardshell Case for iPhone XS Max

可以無線充

不過唔知佢是否這款,xs max 沒有佢張圖的色
多唔多人用全屏貼影響到 auto brightness ?
閃魔
一星期前買咗spigen liquid air 覺得厚得滯想放
冇花冇爛
原價199
放129
https://www.spigen.com/products/iphone-5-8-case-liquid-air

有意tg
https://t.me/redgo228
用藍光,有影響
反正仲等緊slickwraps, 訂埋dbrand嘅skin, 諗住比較一下

dbrand可以轉用fedex ($20USD), 依家睇下邊面到手先
淘寶有同dbrand 差唔多質素嘅貼。 兩日即到。
我見淘寶有d回應係話咩d cutting位唔準
我都想買 但驚貼7
平又咩所謂

dbrand 同slickwraps 都係13 USD兩張(剩背同全包),

黑仔d貼衰左全包起碼都可以用剩背加bumper
黑殻黑機+1
不過我個iGlass 玻璃背殻爆咗
用緊,唔會
犀牛盾香港有冇得買?
台灣運香港要300台幣
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.138.72d3497dzwolf9&id=563911434693&ns=1&abbucket=10#detail

用緊呢隻,裸機手感,四邊防滑好啜手
唯一缺點係後面係膠,好易花

利申: 係華強經過套上機試就即買
唔洗運費嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞