沈陣營第一百九十期 - 港股淡友無淡倉,未到直落預咗坐

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
【英sir開班】

機會來了,英sir又開班授課,課程一連兩天,活動詳情如下:

「黃國英投資心法課程」
日期:11月10日及11月17日(星期六,共2堂)
時間:2:30pm - 6:00pm
地點:信報會議中心 (觀塘勵業街11號聯僑廣場地下)

有興趣的朋友可到此網址報名:http://www.hkej.com/events/ns18/hkej/training_course/1003/course.html
名額有限,先報先得。

#黃國英投資心法課程
#英sir開班
#應市策略

係咪同師父鬥開show多?

90%水緊

今年咁差都好意思係咁開show
【英sir開班】

「黃國英投資心法課程」

有興趣的朋友可到此網址報名:http://www.hkej.com/events/ns18/hkej/training_course/1003/course.html
名額有限,先報先得。

#黃國英投資心法課程
#英sir開班
#應市策略

等錢補倉啊

上佢堂會唔會被祝福出事架,佢既燈力就黎超越全盛時期既師傅啦
以前,講緊十年八年前,我真係嫌香港人交得稅少。

而家,我一定會用盡方法一蚊稅都唔撚交。我真係成份糧捐俾unicef都唔會俾共產黨

捐錢扣稅有上限, 唔WORK

仲有咩方法可以扣

遲下有自己生意咪叫雞都出公司數,出五千蚊一個月糧,強姦金都慳鳩返
環球冧市:程式交易員William話避過一劫
10月11日(四) 12:25

程式交易員William稱,「避過一劫!周三啱啱平咗好倉。我估月內就算再跌,都會少於10%,即月恒指期貨再跌至24,000點嘅機會微。」

他準備買入看跌的期權組合Credit Put Spread,博恒指再跌有限,賺時間值。

------
我都係打個和,衰多手lc左,食埋今餐就

我係衰多手平左lp冇平sp
如果QQ lp坐到宜家一張賺3萬,個陣開左10張

嘩師兄你大咬過我,不過唔係我地財就.......

正宗偷唔到雞蝕渣米...呢個幾月得番一皮profit, 仲係未追完呢年條數
【英sir開班】

「黃國英投資心法課程」

名額有限,先報先得。

#黃國英投資心法課程
#英sir開班
#應市策略

係咪同師父鬥開show多?

90%水緊

佢之前又話唔出咁多風頭...宜家反曬手

是日午餐主題

fafa啦ching...我要食3手飯

最子兄重傷,睇julia補補血好喎
食淨call我第4手

咁多肉
食完要做愛出火喎

要papa 聲屌閪,shsh 聲瀨閪忝
【英sir開班】

「黃國英投資心法課程」

名額有限,先報先得。

#黃國英投資心法課程
#英sir開班
#應市策略

輸到直,R撈撲水,陰功
食淨call我第4手

咁多肉
食完要做愛出火喎

瀨埋閪
我係衰多手平左lp冇平sp
如果QQ lp坐到宜家一張賺3萬,個陣開左10張

正宗偷唔到雞蝕渣米...呢個幾月得番一皮profit, 仲係未追完呢年條數

食多幾件女補血,好快就fafa起旗大賺架啦
以前,講緊十年八年前,我真係嫌香港人交得稅少。

而家,我一定會用盡方法一蚊稅都唔撚交。我真係成份糧捐俾unicef都唔會俾共產黨

仲有咩方法可以扣

仲有咩方法可以扣

遲下有自己生意咪叫雞都出公司數,出五千蚊一個月糧,強姦金都慳鳩返

我都覺,損哂佢好過益共匪同新腥皂人
【英sir開班】

「黃國英投資心法課程」

名額有限,先報先得。

#黃國英投資心法課程
#英sir開班
#應市策略

輸到直,R撈撲水,陰功

返工對沖
今年好明顯師父嘅靈魂去咗英國王帝嘅軀殼,由年頭佢最大聲最有信心叫人撈底700,到叫人去有價值嘅美股,無一不燈

食多幾件女補血,好快就fafa起旗大賺架啦

最巴
今年好明顯師父嘅靈魂去咗英國王帝嘅軀殼,由年頭佢最大聲最有信心叫人撈底700,到叫人去有價值嘅美股,無一不燈

師傅傳咗功俾隻王腳雞
2015年,沈振盈,兩個字:瀨野。

2018年,黃腳鷹,兩個字:瀨野。

風水輪流轉

風水輪流轉

師傅今年肯撚定做過啲禁術嚟,無奶油勁咗咁撚多

風水輪流轉

風水輪流轉

師傅今年肯撚定做過啲禁術嚟,無奶油勁咗咁撚多

師父係咪叫雞,瀨人屎眼呀?
深圳地鐵從高架橋掉下?視頻瘋傳!官方緊急回應
https://lih.kg/bFAGJS
有冇發覺美股post都沉咗底?
唔知聽日錢錢錢會唔會見返H師兄上水

好擔心H 師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞