小學做過最仆街嘅嘢

371 回覆
1597 Like 59 Dislike
想解釋番成件事唔係無中生有姐
可憐人必有可恨之處
同埋我反省在自己係處理人際關係既手法錯咗囉
一野除女同學bra 扣
用個5毫子塞住牧童笛,個同學問點解吹極都第一個音
但最後蚊唔到出嚟,要買過支
我自己就扮吹,吹左成個小學
腸胃炎嘔到個廁格周圍都係,巨臭
扮整跌枝筆,爬落地下執順勢𥄫埋女同學裙底
小六上學期試過同幾個friend一齊杯葛一位女同學
咁我就特登係小息靜靜雞放左粒咖哩魚蛋落佢個書包嘅前格
到左下學期,我又靜靜雞拉係小息開拉鍊睇下條八婆有無清潔個書包
點知,粒魚蛋發哂毛,又霉又臭
興趣班走左去 全部人見到我走跟著走 成級小六無人去
呢個叫仆街??
你岩岩小學畢業
識有人拎啲粉筆磨成粉 逼個有特別需要嘅人吸。仲要吸到佢流鼻血 最後一個小過就冇事
讀書個陣張枱木造 然後係咁搣啲木碎出嚟 掉到前個個個成個背脊都係 之後影完相周圍send比人
啲女好鍾意玩

利申中學成日偷入女廁
小學電腦堂考打速成 學校班it狗教我cap人地個save檔再打返自己個名再出去

完左miss讚我打得咁快 搞到中四都係唔識拆碼
咁啊Sir着咩底褲
小息/早會完一班班行樓梯上課室時
喺樓梯同樓梯之間條罅
對準最底吐一督口水落去
如圖

唔記得左有無人中彈
但結果比人斷正過兩次
你真係好撚仆街,人地對你咁做,你有乜感受
電腦堂屈隔離位上pk.com
笑星拍板
我目標遠大,係商埸鎖晒啲廁所門,一樣都係上面爬出黎,下面太污糟點爬?
哇屌賤人
有個阿sir發火屌我地嘈:「你地知唔知老師好辛苦架」 講講下叫個同學出黎體驗下啦

點知個同學一出到去扮阿sir 我地變到勁乖 好似小朋友玩扮老師咁氣氛好融洽 個阿sir好似想喊咁
個陣做值日生 班房得番我一個嗰陣
我喺人地個膠水樽到用大頭針拮勁多窿
嗰個人番嚟之後一飲 啲水好似花灑咁喺啲窿到噴出嚟
自己仆街整爛眼鏡 老母問就屈9同學整爛
你打個d字我全部識,但係點解合埋一齊我就睇唔明,係咪我問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞