小學做過最仆街嘅嘢

371 回覆
1597 Like 59 Dislike
小學個陣成班圍埋恰一條友 將所有垃圾蕉皮果汁益力多倒哂落佢書包到 仲要屈9佢偷野要佢逐件逐件拎返啲野出黎 諗起都覺得自己仆街
拉恆條橡筋COOL住張枱,然後對準前面個男同學拮起左既籮友,一野彈落去

勁大聲"啪"落個籮友度,佢褲都穿埋
唔知做乜撚係好鍾意玩哩D戇鳩嘢.
襯人屙緊屎拎廁所入面用黎沖地下條水喉係咁係門下面射入去
拎啲反光嘅野照鳩住人地塊面
依家發生應該會見報
係班入面放臭彈
以前學校流傳緊有鬼, 我同另一個同學周圍寫個"死"字同埋畫"鬼火", 搞到好多低級既同學日日返學都好驚, 好多人無啦啦會驚到喊, 跟住愈傳愈勁學校有鬼

最後我比老師周到, 一個人硬食, 要家長或屋企人同我一齊清潔返晒所有我寫左字既地方.

P.S. 最後我爸請人星期六扮我屋企人入學校清潔, 我就走左去打藍球.
有一排好興玩隱形墨水, 我就買來返學校玩, 咁有個同學又想玩, 不過唔知邊度買, 佢就叫我幫佢買.

咁我就好衰咁自己用廣告彩溝水然後入去隱形墨水樽度比佢. 跟住佢可能第一次玩, 行過見人就噴, 搞到十幾個同學都中招. 咁去到小息過後D墨水都未褪色佢都仲話無事啦, 好快會無色, 咁到最後當然唔會褪色啦!

最後果十幾個同學一齊搵班主任告佢, 佢家長要返來學校幫佢賠錢, 冷衫 + 恤衫 + 褲/裙 * 十幾......好慘

P.S. 佢以為係樽藥水過期, 到賠錢日都不斷叫佢家長去告間隱形墨水公司.
以前電腦室跟學號坐
有一次我唔小心整爛左個張枱啲野
咁我就扮無事繼續上堂

過幾日啲老師認定左係隔離班同我一樣學號,出名曳嘅同學整爛
小學唔記得咗幾年級嘅時候我係組長
試過收功課時特登收埋咗我鍾意嗰個男仔本作業
仲要唔止一次

好似係變態多過仆街
剪鳩爛仇人張八達通再掉出窗(窗口出面係個山坡) 見到佢放學冇車搭就心都涼
用鉛筆畫枱
畫完覺得好靚,於是就拆咗張枱帶番屋企
你小學廁所個門有大字型嘅窿俾你咁樣行出黎
好好笑啊
依家小學都唔會有呢啲野了
叻仔
教個輕度弱智同學講粗口
跟住第日佢阿媽黎接佢放學
問我知唔知點解佢識講粗口 佢話自己個仔係屋企食緊飯無啦啦講粗口
我話唔知呀
個老師男人黎
好鍾意雙手放前面又拎住支粉筆
就聯想支粉筆係條j
同幾個fd係到偷笑笑左成個禮拜
之後有一日另一個男同學黎問我地笑咩
講完比佢知之後咁岩唔好彩
測驗成績全班都好差
個老師入到黎乜都無講又係拎住支粉筆擺j位好嚴肅咁望住我地又唔講野

果條友就唔爭氣 忍到面都紅哂就笑左出黎
老師立即的左佢出去
當住全班面問佢笑咩
咁個老師就背住我地
我地係後面係咁笑
個同學出又去又不停忍笑又忍唔住

之後講句野講左5個幾字
咁就賺左堂唔洗上
以前小息鐘一響就要停,喐都唔准喐。我係風紀專企係跳緊橡筋繩嘅人隔離,小息鐘一響就捉未落地嘅人,成班人都要罰抄,每日都有十幾個俾我捉。
人地跑步,伸隻腳等人仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞